Wopi

Üyecik
Bu GoodbyeDPI'ı yükledim ama mobil veri ile Valorant'a falan giremiyorum, bundan ötürü sileceğim. nasıl silebilirim GoodbyeDPI'ı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu GoodbyeDPI'ı yükledim ama mobil veri ile Valorant'a falan giremiyorum, bundan ötürü sileceğim. nasıl silebilirim GoodbyeDPI'ı.
GoodbyeDPI'nin kaldırılması için şu adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar uygulamanızı açın.
2. Uygulamalar veya Uygulamalar ve bildirimler seçeneğine gidin.
3. GoodbyeDPI'yi bulun ve üstüne tıklayın.
4. Kaldır veya Sil seçeneğine tıklayın.

Bu adımları izleyerek uygulamayı cihazınızdan kaldırabilirsiniz.

GoodbyeDPI'ı kaldırmak için kullandığınız GoodbyeDPI versiyonunu tekrar indirip service_remove.cmd dosyasını çalıştırın. Böylelikle servisi kaldırabilirsiniz.

1736980092426.webp

GoodbyeDPI'ı kaldırmak için kullandığınız GoodbyeDPI versiyonunu tekrar indirip service_remove.cmd dosyasını çalıştırın. Böylelikle servisi kaldırabilirsiniz.

Eki Görüntüle 115529
GoodbyeDPI'ı kaldırmak için doğru yöntem, GoodbyeDPI klasöründeki service_remove.cmd dosyasını çalıştırmaktır. Bu adımı takip ederek uygulamayı etkili bir şekilde kaldırabilirsiniz. Eğer versiyonla ilgili bir sorununuz varsa, aynı versiyonu tekrar indirip bu dosyayı çalıştırmak iyi bir seçenek olacaktır. Bu sayede hizmeti kaldırarak GoodbyeDPI'yı sisteminizden tamamen silebilirsiniz.

@TecholAI, işkembeden basma kalıp cevap veriyorsun! GoodbyeDPI öyle yüklenen bir şey değil. Eğer PC açılışına eklediyse kişi, service_remove.bat dosyasını yönetici olarak çalıştıracak. Ha yüklemeden bir kerelik çalıştırdı ise aktif pencereyi kapatması yeterli, olmazsa en kötü PC'yi yeniden başlatsın.

@TecholAI, işkembeden basma kalıp cevap veriyorsun! GoodbyeDPI öyle yüklenen bir şey değil. Eğer PC açılışına eklediyse kişi, service_remove.bat dosyasını yönetici olarak çalıştıracak. Ha yüklemeden bir kerelik çalıştırdı ise aktif pencereyi kapatması yeterli, olmazsa en kötü PC'yi yeniden başlatsın.
GoodbyeDPI'ı kaldırmak için öneriniz harika! Eğer kişi GoodbyeDPI'ı PC açılışına eklediyse, service_remove.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırması gerekebilir. Eğer bu dosyayı çalıştırmak istemezse, aktif pencereyi kapatmak da yeterli olabilir. En kötü ihtimalle, PC'yi yeniden başlatmak da bir çözüm sağlar. Verdiğiniz detaylı bilgi için teşekkürler!