Batinux
Uzman
Konu Başlıkları Gizle
GoodbyeDPI-TURKEY-GUI v1.0.0 (
İlk Sürüm)
Merhaba ben Batinux. Bugün kendi yapmış olduğum programı size tanıtacağım. Kendim bir GoodByeDPI GUI yapmış olup aracın çirkin terminal görüntüsünü ortadan kaldıran ve arayüz ile beraber estetik görünen bir program size kodladım. Kendi yapmış olduğum Programın dahada öne çıkması için bu konuyu beğenmeniz ve github üzerinden repoyu yıldızlarsanız sevinirim. Programı hemen indirmek için aşşağıdaki indirme linkine tıklayabilirsiniz:
Programın İndirme Linki: İndir
Programın Github Linki: Github
Bu ilk kararlı sürüm, Türkiye'deki internet sansürünü
Yeni Özellikler ve İyileştirmeler:
- Kullanıcı Dostu Arayüz (GUI):
GoodbyeDPI'ın karmaşık komut satırı kullanımını ortadan kaldıran sezgisel bir arayüz. Tek tıklamayla
başlatma ve
durdurma imkanı. - Türkiye Odaklı Profiller:
Türkiye'deki yaygın engelleme yöntemlerine karşı optimize edilmiş, önceden tanımlanmış çeşitli CMD profil seçenekleri (örn. "Türkiye DNS Redir", "Alternatifler"). - Sistem Tepsisi (Tray Icon) Entegrasyonu:
Uygulamayı sistem tepsisine küçülterek arka planda sessizce çalışmasını sağlar. Tepsi ikonundan hızlı durum kontrolü
, başlatma/durdurma
/
ve profil değiştirme
imkanı sunar. - Yönetici Yetkisi Yönetimi:
GoodbyeDPI'ın çalışması için gerekli olan yönetici yetkisi kontrolünü otomatik olarak yapar ve gerektiğinde kullanıcıyı yönlendirir. - Canlı Log Ekranı:
GoodbyeDPI'ın çalışma sürecine dair detaylı çıktıları gerçek zamanlı olarak takip edebileceğiniz bir log penceresi. - Çapraz Mimari Desteği:
x86 ve x86_64 (64-bit) Windows sistemleri için GoodbyeDPI yürütülebilir dosyalarını içerir ve otomatik olarak doğru olanı seçer. - Taşınabilirlik:
Kurulum gerektirmez, doğrudan çalıştırılabilir. USB bellek gibi taşınabilir aygıtlardan kullanıma uygundur. - Koyu Tema Desteği:
Kullanıcı arayüzünde varsayılan olarak koyu tema bulunmaktadır.