Hevesimiz kursakta kalmasın abi :) birkaç aya bende kendimi 9800 ailesine atacağım artık.

Şu anda 57-58 alıyorsan orada 65-66 alırsın 6000 ile en iyi. Gear falan açmak 1 ns ekliyor kafadan. M-Die'da Gear kapatmak ekstra zor, burada Gear kapalı bir deneyin. Sebebi CL30 olması. 1.4V açılabilir.

M'de Gear kapatınca voltaj çok istiyor, A gibi değil. Aktif soğutma şart.

Şu anda 57-58 alıyorsan orada 65-66 alırsın 6000 ile en iyi. Gear falan açmak 1 ns ekliyor kafadan. M-die'da Gear kapatmak ekstra zor, burada Gear kapalı bir deneyin. Sebebi CL30 olması. 1.4v açılabilir.

M'de Gear kapatınca voltaj çok istiyor, a gibi değil. Aktif soğutma şart.

Zen hata verip şu değerleri okumuyor anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-09-06 220728.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-06 220728.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 9
  • b.webp
    b.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 9
Zen hata verip şu değerleri okumuyor anlamadım.

FACEIT kuruluysa bu işlemler bitene kadar silmen lazım. Vanguard kuruluysa sadece devre dışı bırakıp arka plandan kapatman yeterli, onu silmeye gerek yok. PawnIO kurman lazım açılması için. Winring0 driver terk edildi, Defender virus olarak görüyordu çünkü güvenlik açığı var diye. Söylenecek çok söz var ama gerek yok. Stok Windows'tan da kurtulsan iyi olur kısa zamanda. Kendinize eziyet etmeyin.

Şu anda 57-58 alıyorsan orada 65-66 alırsın 6000 ile en iyi. Gear falan açmak 1 ns ekliyor kafadan. M-die'da Gear kapatmak ekstra zor, burada Gear kapalı bir deneyin. Sebebi CL30 olması. 1.4v açılabilir.

M'de Gear kapatınca voltaj çok istiyor, a gibi değil. Aktif soğutma şart.

Bende Gear kapalı abi.

FACEIT kuruluysa bu işlemler bitene kadar silmen lazım. Vanguard kuruluysa sadece devre dışı bırakıp arka plandan kapatman yeterli, onu silmeye gerek yok. Pawnıo kurman lazım açılması için. Winring0 driver terk edildi, Defender virus olarak görüyordu çünkü güvenlik açığı var diye. Söylenecek çok söz var ama gerek yok. Stok Windows'tan da kurtulsan iyi olur kısa zamanda. Kendinize eziyet etmeyin.

FACEIT yok, Vanguard kapalı ve pawn kurulu neyse diğer değerleri gösteriyor önemli olan onlar. Ne şekilde daha iyi olacaksa kurayım tr_by RAM'den önce veya sonra.

FACEIT yok, Vanguard kapalı ve pawn kurulu neyse diğer değerleri gösteriyor önemli olan onlar. Ne şekilde daha iyi olacaksa kurayım tr_by RAM'den önce veya sonra.

Hata vermemesi lazım, arka planda bir şey tetikliyor olmalı. B850M-K kullanıcılarında sorun yoktu son sürümde. Globalde'de şu anda 1.44 kullanılıyor en son.

Restart falan atıp dene tekrardan, yönetici çalıştır, Zip'ten çıkart. Bir yerde hata olmalı.

Bu 1.44 sürümü VDDIO okuyor diye biliyorum. Onun da Fix'i var eğer okumuyorsa. @deadfellow ile iletişime geçersen yardımcı olur.

Hata vermemesi lazım, arka planda bir şey tetikliyor olmalı. B850M-K kullanıcılarında sorun yoktu son sürümde. Globalde'de şu anda 1.44 kullanılıyor en son.

Restart falan atıp dene tekrardan, yönetici çalıştır, ZIP'ten çıkart. Bir yerde hata olmalı.

Bu 1.44 sürümü vddıo okuyor diye biliyorum. Onun da Fix'i var eğer okumuyorsa. @deadfellow ile iletişime geçersen yardımcı olur.

Vddio bende de yokmuş şimdi fark ettim. :D