KS KS B Barlasson Çalışkan Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 20 Çözümler 1 Beğeniler 4 21 Kasım 2025 #11 Myers dedi: Eki Görüntüle 203826 Burası da bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner 3 Ocak 2024 RAM'iniz hakkında detaylı bilgiler edinin. Hocam size zahmet şu programı dener misiniz? Basit şekilde ulaşılabiliyor.
Myers dedi: Eki Görüntüle 203826 Burası da bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Thaiphoon Burner 3 Ocak 2024 RAM'iniz hakkında detaylı bilgiler edinin. Hocam size zahmet şu programı dener misiniz? Basit şekilde ulaşılabiliyor.
Myers Yetkin Katılım 16 Mart 2024 Mesajlar 563 Çözümler 5 Beğeniler 374 21 Kasım 2025 #12 Barlasson dedi: Thaiphoon Burner 3 Ocak 2024 RAM'iniz hakkında detaylı bilgiler edinin. Hocam size zahmet şu programı dener misiniz? Basit şekilde ulaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim. Dosya Ekleri Snap21112025185254.webp 14 KB · Görüntüleme: 63
Barlasson dedi: Thaiphoon Burner 3 Ocak 2024 RAM'iniz hakkında detaylı bilgiler edinin. Hocam size zahmet şu programı dener misiniz? Basit şekilde ulaşılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim.
KS KS B Barlasson Çalışkan Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 20 Çözümler 1 Beğeniler 4 21 Kasım 2025 #13 Myers dedi: Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... @LH44 hocam Undefined yazmasına ve diğer verilere ne diyorsunuz ?
Myers dedi: Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... @LH44 hocam Undefined yazmasına ve diğer verilere ne diyorsunuz ?
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 21 Kasım 2025 #14 Myers dedi: Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Barlasson dedi: @LH44 hocam Undefined yazmasına ve diğer verilere ne diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Üvey evlat muamelesi çekiyorlar şu markaya. Oysa o çok tatlı bir üretici. Şu olayı halletseler hepimiz rahatlıyacağız. Diğer veriler iyi görünüyor, tabii denemeden tam emin olamayız.
Myers dedi: Burda da görünmüyor. Bu benim için önemli değil ramler düzgün çalışıyorda sadece merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Barlasson dedi: @LH44 hocam Undefined yazmasına ve diğer verilere ne diyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Üvey evlat muamelesi çekiyorlar şu markaya. Oysa o çok tatlı bir üretici. Şu olayı halletseler hepimiz rahatlıyacağız. Diğer veriler iyi görünüyor, tabii denemeden tam emin olamayız.
KS KS B Barlasson Çalışkan Katılım 21 Kasım 2025 Mesajlar 20 Çözümler 1 Beğeniler 4 21 Kasım 2025 #15 LH44 dedi: Üvey evlat muamelesi çekiyorlar şu markaya. Oysa o çok tatlı bir üretici. Şu olayı halletseler hepimiz rahatlıyacağız. Diğer veriler iyi görünüyor, tabii denemeden tam emin olamayız. Genişletmek için tıkla... Üvey evlat muamelesi ile başlayan cümlen kinaye mi yoksa gerçek mi algımı kaybettim valla ya.
LH44 dedi: Üvey evlat muamelesi çekiyorlar şu markaya. Oysa o çok tatlı bir üretici. Şu olayı halletseler hepimiz rahatlıyacağız. Diğer veriler iyi görünüyor, tabii denemeden tam emin olamayız. Genişletmek için tıkla... Üvey evlat muamelesi ile başlayan cümlen kinaye mi yoksa gerçek mi algımı kaybettim valla ya.
LH44 Üstün Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 6.806 Çözümler 13 Beğeniler 7.773 Yer Aydın 21 Kasım 2025 #16 @Barlasson, aslında gerçek diyebiliriz.
adagezer Uzman Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 161 Çözümler 2 Beğeniler 74 Yer izmir 4 Ocak 2026 #17 Konuyu hortlatıyorum ama tamamen tesadüf MSI Pro B650-A Wi-Fi anakartın destek listesinde Goodram'e ait bilgilere rastladım. Başlıktaki CL36 olan Samsung p-die, halen kullandığım CL30 ise Hynix a-die imiş.
Konuyu hortlatıyorum ama tamamen tesadüf MSI Pro B650-A Wi-Fi anakartın destek listesinde Goodram'e ait bilgilere rastladım. Başlıktaki CL36 olan Samsung p-die, halen kullandığım CL30 ise Hynix a-die imiş.