Myers

Yetkin
Selamlar, iyi forumlar.

Sizce bu RAM'den 2 adet almak mı, (1.25V olarak belirtildiği için ayrıca sormak istedim. Diğeriyle arasında voltaj dışında bir fark olabilir mi?)
https://www.vatanbilgisayar.com/goo...dr5-6000mhz-cl36-1-25v-sogutuculu-pc-ram.html

yoksa bu kiti almak mı daha mantıklı?

Anakart ve işlemciyi daha almadım ama büyük ihtimalle A620 serisi bir anakart ve 7500F işlemci alacağım.

Benzer fiyat bandında varsa başka önerilere de açığım.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, iyi Sosyaller.

Sizce bu RAM'den 2 adet almak mı, (1.25V olarak belirtildiği için ayrıca sormak istedim. Diğeriyle arasında voltaj dışında bir fark olabilir mi?)
https://www.vatanbilgisayar.com/goo...dr5-6000mhz-cl36-1-25v-sogutuculu-pc-ram.html

Yoksa bu kiti almak mı daha mantıklı?

Anakart ve işlemciyi daha almadım ama büyük ihtimalle A620 serisi bir anakart ve 7500F işlemci alacağım.

Teşekkürler.

CL36 modülü yerine CL30 modülünü tercih etmeni öneririm.

Selam, iyi Sosyaller.

Yoksa bu kiti almak mı daha mantıklı?

Teşekkürler.

CL36 versiyonlar Hynix P-Die.
P-Die'ın ne olduğu belli değil; bu yüzden satın almak, şu an için deney olur.

@Alessandro Del Piero'un önerdiği CL30 versiyonu Hynix A-Die, o alınabilir. Fiyatları da diğer RAM'lere kıyasla daha cazip.

Ek olarak A620 anakart almayın. Direkt kullanıcıyı kilitliyor.

CL36 versiyonlar Hynix P-Die.
P-Die'ın ne olduğu belli değil; bu yüzden satın almak, şu an için deney olur.

@Alessandro Del Piero'un önerdiği CL30 versiyonu Hynix A-Die, o alınabilir. Fiyatları da diğer RAM'lere kıyasla daha cazip.

Ek olarak A620 anakart almayın. Direkt kullanıcıyı kilitliyor.

Teşekkür ederim. B650 modellere yöneldiğim zaman fiyatlar bayağı artıyor giriş seviyesi B650'ler de çok farklıymış havası uyandırmıyor. OC işleriyle hiç alakam yoktur, tak çalıştır, unut mantığında biriyim, yine de B650 modellere yükselmemi mi önerirsiniz 7500F işlemci için?
Diğer yandan bu siparişte 2 adet aldım ama 1 adet gibi görünüyor, umarım sipariş ekranı arayüzlerinin dandikliğinden dolayı böyle görünüyordur :D

1763185583417.webp

Teşekkür ederim . B650 modellere yöneldiğim zaman fiyatlar baya artıyor giriş seviyesi B650 ler de çok farklıymış havası uyandırmıyor. Oc işleriyle hiç alakam yoktur tak çalıştır unut mantığında biriyim, yine de B650 modellere yükselmemi mi önerirsiniz 7500f işlemci için?

A620, bana göre kullanıcıya hakaret eden bir anakart.
B650M-R almaya çalışın derim.