Google asistan, ChatGPT veya Copilot gibi argo konuşulduğunda sohbeti sonlandırmadığı için tepkisini merak edip test amaçlı biraz argo konuştum kendisiyle, şimdi ise açılmıyor, arada bir açılsa bile sorulara cevap vermiyor, her şeyde Google'a yönlendiriyor. Ne yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Hey Google de açılması gerekir. Tahminimce böyle düzeliyordu. Görmüştüm bir yerde.
- Makaleler
- 19
N-NE?Şarj deliğine s*k*n* sokmaya çalışan biri aklıma geldi.
Onu da yaptım, arada bazen açılıyordu onda da işlevini yerine getirmiyordu. Öpücük kondurunca (mizah değil ciddiyim) düzeldi.Hey Google de açılması gerekir. Tahminimce böyle düzeliyordu. Görmüştüm bir yerde.
Aman aman, devicefili misiniz?
Bu yine insaflıymış. Bir abi sinirlenip Siri'ye küfretmişti. Kaç yıl geçti hala açılmıyor. En son telefonu değiştirdi.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Onu da yaptım, arada bazen açılıyordu onda da işlevini yerine getirmiyordu. Öpücük kondurunca (mizah değil ciddiyim) düzeldi.
Aman bari öpücükle halletmişsin olayı. Yoksa @cenazeyebekleriz'nın dediğini yapsaydın sıkıntı olabilir di.
- Makaleler
- 10
Şakaysa komik gerçekse daha komik. Akşam akşam iyi güldürdünüz.
Yeni konular
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-