Google asistan, ChatGPT veya Copilot gibi argo konuşulduğunda sohbeti sonlandırmadığı için tepkisini merak edip test amaçlı biraz argo konuştum kendisiyle, şimdi ise açılmıyor, arada bir açılsa bile sorulara cevap vermiyor, her şeyde Google'a yönlendiriyor. Ne yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Sevgilim olsa yapmayacağım şeyleri asistana yaptım
Geri dönüşü yok. Geçmiş olsun.Bizimki öpücükle düzeldi, umarım cinsiyeti erkek değildir
Ses erkek olarak ayarlı
Eki Görüntüle 19655
Öpücük mü?
Az önce denedim ama evde yangın çıktı.
Pcman80
Üstün
Hocam aynı şey bir de bir Siri kullanıcısına olmuş. Siri sadece yazmayı desteklemiş. Ve hocam ne yazdınız da küstü?
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Uygulamaya geliyorsun üzerine basılı tutuyorsun oradan uygulama bilgileri oradan ise verileri temizle deyip tertemiz bir sayfa açmış oluyorsun.
Şimdi söylesem forumdan ban yerim, hükümetle alakalı olsa içeri atılırım o derece yaniHocam aynı şey bir de bir Siri kullanıcısına olmuş. Siri sadece yazmayı desteklemiş. Ve hocam ne yazdınız da küstü?
Uygulamaya geliyorsun üzerine basılı tutuyorsun oradan uygulama bilgileri oradan ise verileri temizle deyip tertemiz bir sayfa açmış oluyorsun.
Google hesabına göre kişiyi tanıdığı için veriler kalıyor ki Google asistan, öyle verileri temizlenip tekrar kurulan bir şey değil, cihaz ile yerleşik geliyor, uygulaması vs. yok.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Google hesabına göre kişiyi tanıdığı için veriler kalıyor ki Google asistan, öyle verileri temizlenip tekrar kurulan bir şey değil, cihaz ile yerleşik geliyor, uygulaması vs. yok.
Formatın silemiceği bir şey yok.
Ben buradan sohbet ederken diğer cihazlarım ile senkronize oluyor, formatlasam da hesabımdan anlayıp veriler geri yüklenecek.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ben buradan sohbet ederken diğer cihazlarım ile senkronize oluyor, formatlasam da hesabımdan anlayıp veriler geri yüklenecek.
Her sistemin bir açığı vardır. Zamanında Siri ile az tartışmaya girmedim. Yeni hesap + format kombolayabilirsin en basitinden.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-