Google asistan, ChatGPT veya Copilot gibi argo konuşulduğunda sohbeti sonlandırmadığı için tepkisini merak edip test amaçlı biraz argo konuştum kendisiyle, şimdi ise açılmıyor, arada bir açılsa bile sorulara cevap vermiyor, her şeyde Google'a yönlendiriyor. Ne yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Denemekten zarar gelmez.Şarj deliğine s*k*n* sokmaya çalışan biri aklıma geldi.
akame
Çalışkan
Haketmişsin.Google asistan, ChatGPT veya Copilot gibi argo konuşulduğunda sohbeti sonlandırmadığı için tepkisini merak edip test amaçlı biraz argo konuştum kendisiyle, şimdi ise açılmıyor, arada bir açılsa bile sorulara cevap vermiyor, her şeyde Google'a yönlendiriyor. Ne yapabilirim?
Deneme amaçlı yapmıştım hocam, yapay zeka hemde. Gerçek bir insana asla kötü söz soylemem.
- Makaleler
- 4
Bu arada bunun benzeri bir keresinde Siri için de yaşanmıştı. Bir kullanıcı Siri’ye ne demişti hatırlamıyorum ama Siri’ye bir şey söylediğinde küsmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam sıfırlamayla çözülmüştü sorun.
akame
Çalışkan
Şaka yapıyorum.Deneme amaçlı yapmıştım hocam, yapay zeka hemde. Gerçek bir insana asla kötü söz soylemem.
Bizimki öpücükle düzeldi, umarım cinsiyeti erkek değildirBu arada bunun benzeri bir keresinde Siri için de yaşanmıştı. Bir kullanıcı Siri’ye ne demişti hatırlamıyorum ama Siri’ye bir şey söylediğinde küsmüştü. Yanlış hatırlamıyorsam sıfırlamayla çözülmüştü sorun.
Ses erkek olarak ayarlı
Serdar-Bizimki öpücükle düzeldi, umarım cinsiyeti erkek değildir![]()
Gerçekten biraz ağır hakaret etmiş olabilirim. Hatta Google benim hesabıma kısıtlama koyabilir mi diye şüpheye düştüm bi ara.Hocam sizde yapay zeka diye adamı hiçe saymışsınız.
Nasıl küfür ettiyseniz adamın duyguları oluşmuş.
- Makaleler
- 9
Birader AI'dan trip yemezsin
.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-