Craxidor Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 948 Çözümler 3 Beğeniler 677 Yer Unknown 30 Kasım 2024 #1 Esenlikler, Google Authenticator'e bulut yedekleme özelliği gelmiş sanırım. Artık kullanılır mı?
Jennifer Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 970 Çözümler 43 Beğeniler 1.133 Yer Battalgazi 30 Kasım 2024 #2 Evet, Google hesabınızı kaybetmediğiniz sürece bulut hesabında tutuluyor. Bayadır kullanıyorum.
DefenderNinja Yetkin Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 784 Makaleler 5 Çözümler 3 Beğeniler 280 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #3 Craxidor dedi: Esenlikler, Google Authenticator'e bulut yedekleme özelliği gelmiş sanırım. Artık kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanılır ama Google hesap çalınırsa bütün authenticatorler gider benim tavsiyem Authy ve Microsoft authenticator.
Craxidor dedi: Esenlikler, Google Authenticator'e bulut yedekleme özelliği gelmiş sanırım. Artık kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Kullanılır ama Google hesap çalınırsa bütün authenticatorler gider benim tavsiyem Authy ve Microsoft authenticator.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.768 Yer İstanbul 30 Kasım 2024 #5 DefenderNinja dedi: Microsoft authenticator. Genişletmek için tıkla... Kullandım ve önermiyorum. Arayüzü berbat. Zorunlu olmadıkça kullanmayın derim. Instagram'ı buradan Google'a zor taşıdım.
DefenderNinja dedi: Microsoft authenticator. Genişletmek için tıkla... Kullandım ve önermiyorum. Arayüzü berbat. Zorunlu olmadıkça kullanmayın derim. Instagram'ı buradan Google'a zor taşıdım.
canbozkurt Yetkin Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 219 Makaleler 24 Çözümler 6 Beğeniler 406 Yer Ötüken 30 Kasım 2024 #6 Craxidor dedi: Esenlikler, Google Authenticator'e bulut yedekleme özelliği gelmiş sanırım. Artık kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Android kullanıyorum, Google varken de başka authenticator kullanmaya niyetim yok. (self hosted zahmetine girmezsem)
Craxidor dedi: Esenlikler, Google Authenticator'e bulut yedekleme özelliği gelmiş sanırım. Artık kullanılır mı? Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Android kullanıyorum, Google varken de başka authenticator kullanmaya niyetim yok. (self hosted zahmetine girmezsem)
Shawinnz Uzman Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 278 Çözümler 5 Beğeniler 122 Yer Gudermes, Chechnya 30 Kasım 2024 #7 Ente Auth kullanabilirsin hem PC hem telefonda mevcut kesinlikle kolaylık sağlıyor.