Aynen, zaten experiment yani deney ibaresi var logo yanında, o yüzden tam stabil değil.Ben Bard'de şunu çiz diyordum çizmiyordu meğerse özellik yokmuş gelmesi iyi olmuş.
Copilot kullandım onun yerine.
Eki Görüntüle 15687
Görsel özelliği gelmedi sanırım stabil olarak deneyim aşamasında olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Türkçe komut verince görsel oluşturmuyor, İngilizce dilini denemelisiniz.Ben Bard'de şunu çiz diyordum çizmiyordu meğerse özellik yokmuş gelmesi iyi olmuş.
Copilot kullandım onun yerine.
Eki Görüntüle 15687
Görsel özelliği gelmedi sanırım stabil olarak deneyim aşamasında olabilir.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Siz de şu prompt çalışıyor mu:Türkçe komut verince görsel oluşturmuyor, İngilizce dilini denemelisiniz.
"Create an image of draw of Corvo Attano in Dishonored"
İngilizce yazınca oluyor.Türkçe komut verince görsel oluşturmuyor, İngilizce dilini denemelisiniz.
Windows Vista bayrağı çizdi.
- Makaleler
- 1
Komutu çalıştırmadı.Siz de şu prompt çalışıyor mu:
"Create an image of draw of Corvo Attano in Dishonored"
Ben de C.C karakteri için görsel oluştur dediğimde çalıştırmamıştı, şimdilik stabil çalışmıyor olmalı.
- Makaleler
- 4
Bakalım Dall-E’den ne kadar iyi çizecek, göreceğiz.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Copilot'un daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Yani yapay zeka olarak, resim oluşturma olarak değil. Çünkü yaptığım kısa araştırmaya göre GPT-4, Gemini Pro'dan daha iyi.Komutu çalıştırmadı.
Ben de C.C karakteri için görsel oluştur dediğimde çalıştırmamıştı, şimdilik stabil çalışmıyor olmalı.
- Makaleler
- 4
Olabilir çünkü Copilot’u ben biraz daha iyi bulmuştum açıkçası.Copilot'un daha iyi olduğunu düşünüyorum şu an. Yani yapay zeka olarak, resim oluşturma olarak değil. Çünkü yaptığım kısa araştırmaya göre GPT-4, Gemini Pro'dan daha iyi.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Öyleydi ama o zaman PaLM2 kullanıyordu. Şimdi dil modeli olarak Gemini Pro'ya geçmişler. O yüzden kendim test etmeden bir şey diyemem. Az önce bir prompt denedim. Evet, bir şeyler değişmiş. O prompt'u anlamıyordu. Ama şimdi anlıyor.Olabilir çünkü Copilot’u ben biraz daha iyi bulmuştum açıkçası.
Gemini - chat to supercharge your ideas
Bard is now Gemini. Get help with writing, planning, learning, and more from Google AI.