Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

895hak895

Uzman
Merhaba. Ben bilgisayarımı kullanırken Chrome'a gireyim dedim. Tıklayınca açılmıyor. Chrome'u kaldırmaya karar verdim. Ve kurulum dosyasına tıklayınca böyle bir pencere karşıma çıkıyor. Bunun çözümü belirtmenizi isterim.

Dosya Ekleri

• ethghtrtgfhbgr.webp
    ethghtrtgfhbgr.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tabii ki. İlk önerim bilgisayarınızı MBAM ile taratmanız zira normal bir PC'de böyle bir hata olmaması lazım. PC'nizi virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.

Recep abi ben PC'mi tarattım, 21 tehdidi karantinaya al diyerek işi bitirdim ancak sorun devam ediyor.

Tabii ki. İlk önerim bilgisayarınızı MBAM ile taratmanız zira normal bir PC'de böyle bir hata olmaması lazım. PC'nizi virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.

Recep abi önerin için teşekkür ederim. Ben updotowndan Chrome'un eski sürümü indirdim. Ardından güncelledim. Hiçbir virüs kalmadı hepsini temizledim. Kolay gelsin :)
Tabii ki. İlk önerim bilgisayarınızı MBAM ile taratmanız zira normal bir PC’de böyle bir hata olmaması lazım. PC’nizi virüs bulaşmış olma ihtimali çok yüksek.

Recep abi ben PC'mi tarattım, 21 tehdidi karantinaya al diyerek işi bitirdim ancak sorun devam ediyor.

Recep abi önerin için teşekkür ederim. Ben updotowndan Chrome'un eski sürümü indirdim. Ardından güncelledim. Hiçbir virüs kalmadı hepsini temizledim. Kolay gelsin :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm