Bunlara gerek yok. Yerel sitelerde zaten sadece AdGuard Türkçe filtresi çalışıyor. Ublock düz reklam engelleme filtreleri yeterli.
adguard.com
Uzantıyı V3 uyarlamak mümkün. V2'de olsa AdGuard'da uyarı verecekti. AdGuard'ı geliştiren bir firma olduğundan, müşteriyi korkutacak uyarlardan büyük ihtimalle kaçınmak istiyor.
Ublock Origin geliştiricisinin garip huyları var. Ana uzantıyı değiştirmeyi V2 uzantısı tamamen kaldırılana kadar bekletiyor olabilir. Veya genelde bu olaylara sinirli olduğundan, Ublock Origin'i bilerek ölüme terk edip belki kullanıcıların tarayıcıya nefret saçmasını istiyor olabilir. Veya Lite daha az destek sağlayacağından, UO tamamen Firefox tarafında geliştirmeye odaklanabilir ki bunun hakkında konuşması vardı diye hatırlıyorum.
Geçtiğine dair kaynak atar mısın? Şimdi tekrar baktım ve adguard mv3 beta uzantısını ayrı olarak geliştiriyorlar. Mevcut uzantıyı mv3 e geçiremezler zira kaynak kodlarına büyük değişiklik yapmaları gerekiyor. Mümkün olsaydı ublock origin de mevcut uzantıyla devam ederdi.
AdGuard Browser Extension for Chrome MV3: release version
The journey of adapting to Google’s new API Manifest V3 is over and we present you with a new release: Our browser extension for Chrome is now fully functional. Dive in to get the details.
Uzantıyı V3 uyarlamak mümkün. V2'de olsa AdGuard'da uyarı verecekti. AdGuard'ı geliştiren bir firma olduğundan, müşteriyi korkutacak uyarlardan büyük ihtimalle kaçınmak istiyor.
Ublock Origin geliştiricisinin garip huyları var. Ana uzantıyı değiştirmeyi V2 uzantısı tamamen kaldırılana kadar bekletiyor olabilir. Veya genelde bu olaylara sinirli olduğundan, Ublock Origin'i bilerek ölüme terk edip belki kullanıcıların tarayıcıya nefret saçmasını istiyor olabilir. Veya Lite daha az destek sağlayacağından, UO tamamen Firefox tarafında geliştirmeye odaklanabilir ki bunun hakkında konuşması vardı diye hatırlıyorum.
Son düzenleme: