Ben direkt haberi sonra linkini atayım, siz bakın. Kısa Devre'yi izlerken karşıma geldi. Sizin yorumlarınızı bekliyorum.
Pek inandırıcı gelmedi. LLM'ler böyle imla hatası yapmaz.Ben bıçak almıştım ve isim önerisi istedim ama bıçağa dair hiçbir şey söylemedim. Olay şu oldu:
Eki Görüntüle 272272
Eki Görüntüle 272273
Başka firmalar tüm tapuları devretse yine Google'ı besleyemezler işin bu kısmı da var dünyadaki milyarlarca Android telefon, Wear OS saat ve Google Fit veya Google Hizmetleri senkronizasyonu yapan giyilebilir cihazlar sayesinde tüm hizmetlerini geliştirebilecek verileri ücretsiz elde etmek varken neden başkasından veri alıp satarsın ki değil mi
Yani bu verileri satmak yerine kendi hizmetlerini geliştiriyor ve bu sayede sektörün lideri konumunda şu an.
İşine yaramaz ama kritik bir kişi açısından sıkıntı var. O da şifreler koyar en fazla.
İroni.İşine yaramaz ama kritik bir kişi açısından sıkıntı var. O da şifreler koyar en fazla.
Hangi planı kullanıyorsunuz?Ben bıçak almıştım ve isim önerisi istedim ama bıçağa dair hiçbir şey söylemedim. Olay şu oldu:
Eki Görüntüle 272272
Eki Görüntüle 272273
Pek inandırıcı gelmedi. Llm'ler böyle imla hatası yapmaz.