Bileti firma verecek ama ön ödeme yapmazsa bütün meblağı önce ben ödeyeceğim.Abi daha önce ilk kurduğun zamanlar da ABD fuarına gitmiştin. Bu biletler konaklama yemek ücreti filan geri dönüş olarak karşlığını veriyor mu? Yanlış anlama sadece merak ettim. 95K hiç az para değil hem de bilet için.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?@Recep Baltaş, son durum nedir Recep Bey? Bir gelişme var mı?
En son baktığımda yoktu. Bir sonraki algoritma güncellemesine kadar olmayabiliriz.
@Recep Baltaş, bir sonraki algoritma güncellenmesi ne zaman?
Umarım en kısa sürede algoritmaya çıkabiliriz. Şimdi, keşfette olmayınca Google aramasında konular gözükmüyor, değil mi? Tekrardan keşfete düşmek için bizler neler yapabiliriz?
Hayır, gözüküyor tabii ki. Keşfet sadece Chrome'da boş sekme açınca çıkan haberler.Şimdi, keşfette olmayınca Google aramasında konular gözükmüyor, değil mi?
Carl CJ Johnson
Uzman
Umarım yakın zamanda durum çözülür. Arkandayız Recep abi.
@Recep Baltaş, anlıyorum. Tekrardan o kısımda gözükmesi için bizler üyeler olarak ne yapabiliriz?
Google'da bir şeyi techolay'da arıyorsanız sonuna techolay ekleyip arayabilirsiniz.@Recep Baltaş, anlıyorum. Tekrardan o kısımda gözükmesi için bizler üyeler olarak ne yapabiliriz?
- Makaleler
- 4
Bir şey soracağım, ben birkaç makalemi Google'da arattığımda ilk sayfada çıkan sonuçların bir iki aşağısında çıkıyor. Hala Google Keşfet'te yok muyuz, yoksa bir değişiklik oldu mu? Kafam karıştı.
Astrea Virgo
Yetkin
İşe yarayacağından emin değilim.Google'da bir şeyi techolay'da arıyorsanız sonuna techolay ekleyip arayabilirsiniz.
Teknik olarak varız ama algoritmada sorunlar devam ediyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.