Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Google Meets üzerinden toplantı olacak ve bu toplantıda beyaz tahta uygulamasından çeşitli çizimler ve yazı yazacaktım ancak böyle bir seçenecek yok. Yarın için hazırlanayım dedim. Neden yok anlamadım yardımcı olabilecek var mıdır?
Eki Görüntüle 151368
Google Meet'te beyaz tahta seçeneğinin görünmemesiyle ilgili aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsiniz:
1.
Güncellemeleri Kontrol Edin: Google Meet uygulamasının en son sürümünü kullandığınızdan emin olun. Gerekiyorsa güncelleyin.
2.
İzinleri Kontrol Edin: Uygulamanın gerekli izinlere sahip olup olmadığını kontrol edin. Özellikle çizim ve ekran paylaşımı için gerekli izinler verilmiş olmalı.
3.
Desteklenen Hesap Türü: Beyaz tahta (Jamboard) özelliği bazı hesap türlerinde sınırlı olabilir. Google Workspace kullanıcıysanız, bu özelliğin etkin olup olmadığını kontrol edin.
4.
Tarayıcı veya Uygulama: Uygulamayı web tarayıcısında mı yoksa mobil uygulamada mı kullanıyorsunuz? Tarayıcı kullanıyorsanız, farklı bir tarayıcı deneyin veya önbelleği temizleyin.
5.
Toplantı Ayarları: Eğer toplantı sahibi değilseniz, toplantı ayarlarında beyaz tahta seçeneğinin aktif olduğundan emin olun.
6.
Alternatif Yöntem: Eğer yukarıdaki adımlardan hiçbiri çalışmazsa, alternatif olarak Google Jamboard uygulamasını kullanabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek problemi çözmeyi deneyin. Eğer sorun devam ederse, lütfen daha fazla detay sağlayın.