Elmas Kafa

Başarılı
Hiçbir sorun yokken Google kullanıyorum bir anda sayfa kapanıp karşıma ekran görüntüsünü yüklediğim hata çıkıyor. Sebebi ne ve nasıl çözebilirim?

Adsız.webp

1791480578552.webp

Google açık değilken 11 tane arka planda çalışan google var normal mi ?

Son düzenleme:
Bu yıl Chrome'da benzer sorunlar oluştu. Kilitlenmeler, çökmeler vs. Ben Opera kullandığım için yaşamadım ama genelde silip yüklenmesi önerilmiş. Bozulmuş olabilir tarayıcınız.

32GB ram var iken bende de oluyordu bu durum. Nedense sanal diski açınca düzelmişti. İşin garibi %60 boş bellek vardı ha.

Sorun sanırım Chrome ile alakalı şu anlık. Tekrar yüklemeyi deneyin, sorun devam ederse tarayıcı değiştirin.
32 GB RAM sahibiyim. Aynı durum bana da oluyor çok nadir de olsa. Yük altında olunca sistem böyle oluyor genelde.
Cihaz istediği kadar yük altında olsun 32 GB'ın hepsini kullanması için render falan yapıyor olmanız lazım.

Sorun sanırım Chrome ile alakalı şu anlık. Tekrar yüklemeyi deneyin, sorun devam ederse tarayıcı değiştirin.

Cihaz istediği kadar yük altında olsun 32 GB'ın hepsini kullanması için render falan yapıyor olmanız lazım.

Hepsini kullanmasına gerek yok benzer bir sorun YouTube içerisinde de mevcut. Genel olarak Google kaynaklı. GPU hızlandırma kapatılırsa muhtemelen düzelir. Fakat tarayıcı hızını dibe çekiyor.