Google Pixel mi yoksa Sony Xperia mı?

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket kapandı .
Sony inat bir firma. Son kullaniciya yonelik kulakliklarda asiri uzun isimler koyuyor. Ayni seyler Walkmanlerde 40 yil once de yapiyodu. Su an telefonlarda sacma sapan en boy oranlariyla uzun ince cihazlar uretiyor. Hep kendi bildigini okuyor.

Sony. Fakat ben Ericsson serisini daha cok seviyorum.
1779380501316.webp

Ikisi de kotu telefon serisi maalesef. Bu iki markanin da temel sikintisi tek bir alana odakli telefon cikarmalari. Genel olarak ele aldiginda sinifta kaliyorlar. Sony yeni yeni duzelmeye basliyor ama hala throttle sorununa yonelik cozum uretmemekte israrci gibiler.

Ayni seyler Walkmanlerde 40 yil once de yapiyodu.
Sony sever o şeyleri. WH-100XM5, Xperia 1VIII gibi isimleri çok seviyor :D

Ikisi de kotu telefon serisi maalesef. Bu iki markanin da temel sikintisi tek bir alana odakli telefon cikarmalari. Genel olarak ele aldiginda sinifta kaliyorlar. Sony yeni yeni duzelmeye basliyor ama hala throttle sorununa yonelik cozum uretmemekte israrci gibiler.
Pazar payı o kadar düşük ki seri düzelene kadar adamlar Xperia serisini iptal edecekler, ama SD kart slotu ve 3.5 mm jack hatbiden farkını koyuyor ses sistemlerine bağlanırken AUX büyük nimet vallahi.:D

Telefonun throttle sorununu cozmek yerine "Yaninizda soguk su tasiyin, telefonunuz isindikca suya sokup kullanin." gibi bir sloganla gelecekler diye korkuyorum.
1 Mark 4 modeli galiba bayağı ısınıyormuş da diğer modellerde ısınma o kadar fazla mı bilmiyorum ama benim eski Xperia telefonum ana ekranda bile ısınıyor sanırım Sony bu soğutma işlerinde becerikli değil.