Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam. MatePad 11.5" 6 GB almayi dusunuyorum, ancak cekindigim konu Google servisleri. Rehberler cok ancak memnun kalan da cok, kalmayan da. Bu fiyatta bir tek A9+ ile Honor X8a var. Ne yapmaliyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence engel. Elim 3-4 kere almaya gitti geri çekildim. Annem hala Huwaei telefon kullanıyor ve çoğu uygulamayı manuel güncelliyor. Aracı uygulama servislere girişi yavaşlatıyor. Bir düşündüğüm zaman google servislerinin neredeyse hepsini kullanan ben için uygun bir cihaz değil. Resmi olarak yapmadığın her şey hata verebiliyor yada stabil çalışmıyor.

Engel değil ama Google şart ise Gspace ile ekleyebiliyorsunuz.
En onemlisi youtube benim icin hocam. Gspace Gbox MicroG beynim yandi. Kisaca A9+ mi alayim yoksa Huawei mi?

Bence engel. Elim 3-4 kere almaya gitti geri çekildim. Annem hala Huwaei telefon kullanıyor ve çoğu uygulamayı manuel güncelliyor. Aracı uygulama servislere girişi yavaşlatıyor. Bir düşündüğüm zaman google servislerinin neredeyse hepsini kullanan ben için uygun bir cihaz değil. Resmi olarak yapmadığın her şey hata verebiliyor uauda stabil çalışmıyor.
Youtube icin aliyorum hocam o zaman sıkıntı olur benim icin.

Bende Matepad 11.5 8/128 modeli var 7 Gen 1 işlemcili olan hiçbir sorun yaşamadım çok memnunum. GBox ile bütün Google servisleri kullanılabiliyor.

Tabletin tasarıma bakarsanız 2023 olduğu bariz ki 2025 model daha pahalı hocam. Yani içinde 7 Gen 1 işlemci var. Gspace Gbox MicroG üçünden birini kullanabilirsiniz, amaçları aynı.