Detaylar
Kim cevapladı?Risk edip aliyorum. Umarim elimde patlamaz. Hayirlisi bakalim. Ayrica mumkunse bana duzgun bir rehber atar misiniz hocam bu servisler icin?
MicroG kurulumu için: https://consumer.huawei.com/tr/community/details/topicId-193406/Risk edip aliyorum. Umarim elimde patlamaz. Hayirlisi bakalim. Ayrica mumkunse bana duzgun bir rehber atar misiniz hocam bu servisler icin?
Xbox 360E
Üstün
Bakalım, elinde patlamaz. A9+ şahsen almazdım ekranı kötü, YouTube için kullanacağım diyorsunuz. MatePad daha mantıklı. Umarım Hepsiburada Kirin T80 versiyonu göndermez de. Ne yapacakları belli olmuyor.Risk edip aliyorum. Umarim elimde patlamaz. Hayirlisi bakalim. Ayrica mumkunse bana duzgun bir rehber atar misiniz hocam bu servisler icin?
Umarim hocam.Bakalım, elinde patlamaz. A9+ şahsen almazdım ekranı kötü, YouTube için kullanacağım diyorsunuz. MatePad daha mantıklı. Umarım Hepsiburada Kirin T80 versiyonu göndermez de. Ne yapacakları belli olmuyor.
Sagolun hocam.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Dostlar selam. MatePad 11.5" 6 GB almayi dusunuyorum, ancak cekindigim konu Google servisleri. Rehberler cok ancak memnun kalan da cok, kalmayan da. Bu fiyatta bir tek A9+ ile Honor X8a var. Ne yapmaliyim sizce?
Aurora Store ve MicroG kullanımında rahat rahat kullanırsınız. Bende var memnunum.
Kirin T80 modeli var ama gayet iyi.
Risk edip aliyorum. Umarim elimde patlamaz. Hayirlisi bakalim. Ayrica mumkunse bana duzgun bir rehber atar misiniz hocam bu servisler icin?
Elinizde niye patlasın
Son düzenleme:
Sagolun hocam.Aurora Store ve MicroG kullanımında rahat rahat kullanırsınız. Bende var memnunum.
Elinizde niye patlasınbayağı iyi çalışıyor uygulamalar.
Aurora Store ve MicroG kullanımında rahat rahat kullanırsınız. Bende var memnunum.
Elinizde niye patlasınbayağı iyi çalışıyor uygulamalar.
Bakalım, elinde patlamaz. A9+ şahsen almazdım ekranı kötü, YouTube için kullanacağım diyorsunuz. MatePad daha mantıklı. Umarım Hepsiburada Kirin T80 versiyonu göndermez de. Ne yapacakları belli olmuyor.
Hocalarim aldim tableti. Izlemem gereken video vs varmidir. Ayrica en iyi google servisi hangi uygulamada ?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 6
Hocalarim aldim tableti. Izlemem gereken video vs var midir? Ayrica en iyi Google servisi hangi uygulamada?
Appgaleryden MicroG yaz indir. Daha sonra internete F droid yaz https://f-droid.org/
APK'yı indir kur mağazasına gir.
Mağazadan Aurora Store arat kur.
Daha sonra Aurora Store'dan istediğin uygulama oyunu indir kur. Sadece Aurora Store kullanacaksın. Eğer indir e basarsan indikten sonra kur a basman lazım. Yani bir tık fazla uğraş var ama cihaz kesinlikle değer.
Hocam kur'a basmazsam ne olur. Tesekkur ederim bu arada.Appgaleryden MicroG yaz indir. Daha sonra internete F droid yaz https://f-droid.org/
APK'yı indir kur mağazasına gir.
Mağazadan Aurora Store arat kur.
Eki Görüntüle 197863
Daha sonra Aurora Store'dan istediğin uygulama oyunu indir kur. Sadece Aurora Store kullanacaksın. Eğer indir e basarsan indikten sonra kur a basman lazım. Yani bir tık fazla uğraş var ama cihaz kesinlikle değer.
- Makaleler
- 6
Hocam Kur'a basmazsam ne olur? Teşekkür ederim bu arada.
Kur a basmazsanız uygulama kurulmaz