Dostlar selam. MatePad 11.5" 6 GB almayi dusunuyorum, ancak cekindigim konu Google servisleri. Rehberler cok ancak memnun kalan da cok, kalmayan da. Bu fiyatta bir tek A9+ ile Honor X8a var. Ne yapmaliyim sizce?
Bence engel. Elim 3-4 kere almaya gitti geri çekildim. Annem hala Huwaei telefon kullanıyor ve çoğu uygulamayı manuel güncelliyor. Aracı uygulama servislere girişi yavaşlatıyor. Bir düşündüğüm zaman google servislerinin neredeyse hepsini kullanan ben için uygun bir cihaz değil. Resmi olarak yapmadığın her şey hata verebiliyor yada stabil çalışmıyor.
Bence engel. Elim 3-4 kere almaya gitti geri çekildim. Annem hala Huwaei telefon kullanıyor ve çoğu uygulamayı manuel güncelliyor. Aracı uygulama servislere girişi yavaşlatıyor. Bir düşündüğüm zaman google servislerinin neredeyse hepsini kullanan ben için uygun bir cihaz değil. Resmi olarak yapmadığın her şey hata verebiliyor uauda stabil çalışmıyor.
Tabletin tasarıma bakarsanız 2023 olduğu bariz ki 2025 model daha pahalı hocam. Yani içinde 7 Gen 1 işlemci var. Gspace Gbox MicroG üçünden birini kullanabilirsiniz, amaçları aynı.