Genellikle para atsan daha fazla isterler sonra da dolandırır her şeyini silerler bulursam linkini atacağım

AAA evet hocam bu
Zaten öyle yapıyorlar, öyle bir şey bulaştığında Ransomware tipine göre onun çözülmüş olup olmadığını kontrol edin, gidip paranızı yedirmeyin bunlara.

1723040751428.webp

Kendi yaptığım program ile virüs tespiti aldım. Virüs olduğuna dair kanıt.

VirusTotal Benim kullanıcı adını taklit etti sanal makinede. ClamAV buluyor.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 72399

@Silinen üye Hocam bunu da kaspersky avast avg norton görmüyor yavaş yavaş sağlam av ler ortaya çıkıyor.

Bu arada ilk virüsü Avast ve AVG görmüş.

Eki Görüntüle 72399

Bana sağlam bir virüs yapın hocam böyle hiçbir av göremesin. VirusTotal'de. Öyle bir şey yapabilir misiniz yoksa e sende üstüne bal kaymak da ister misin mi dersiniz? Yani sizin benim gibi bir kullanıcı hiçbir avnin göremeyeceği bir virüs yapabilir mi?

@Silinen üye Hocam bunu da kaspersky avast avg norton görmüyor yavaş yavaş sağlam av ler ortaya çıkıyor.

Bana sağlam bir virüs yapın hocam böyle hiçbir av göremesin. VirusTotal'de. Öyle bir şey yapabilir misiniz yoksa e sende üstüne bal kaymak da ister misin mi dersiniz? Yani sizin benim gibi bir kullanıcı hiçbir avnin göremeyeceği bir virüs yapabilir mi?
Evet. EFI virüsü ile yapabilirsin veya fudlanmış virüs.

Kediş rahat ol 2,3 haftaya bulurlar. Ayrıca herhangi bir virüsü fudladığında hiç bir AV Görmüyor neredeyse, yapmak zor değil yani.

Gördüğünüz gibi kendisini .mkv dosya uzantısı yani video formatında gösteren virüs aslında boş hexler eklenmiş bir lnk dosyası. Bunu yiyenler olmuş işte Reddit postları:
Komik olanı şu ben de ana makinede açtım bir şey olmadı. Adamın attığı link virüsmüş ben lnk dosyasını engelliyor sanıyordum sonuçta aşırı şüpheli boyutu var. Herhangi bir engel yok. Neyse ki bir şey olmadı. Neyse postalara geçelim. 1)

Bu postta adam şanslı çünkü gerçekten dosyalarını şifrelemiş ve bolca beğeni almış. Gelelim asıl olay olan ikinci postta.

Bunda ise fidye yazılımı çalışmamış, üstelik adam virüsün linkini düzenleyip atmış. Yani millette "ya bu dosyada son bölüm var birisi bakabilir mi?" demiş, oysa dosyada virüsten başka bir şey yok. Ayrıca virüsü yapan kişinin serverları açık ve onion yok. Gariptir ki Bitcoin dışındaz Visa kart ile de ödeme kabul ediyor. Garip olan şu ki bu virüs aşırı acemice gözüküyor ama aslında profesyonel şekilde lnk dosyası ile virüsü enjekte etmiş ama virüs sonuçta bu acemilikler yüzünden gayet berbat ve acemice diyebilirim. Dört günlük bu virüsün sunucuları hala açık ve iki tane sunucuları var.

.Ink yi nasıl .mkv ye gizleyebiliyorlar ki. Bu yönteme verilen özel bir ad var mı?