Koneko Toujou
Üstün
Klasörde .mkv gözüküyor Torrent'de ama gerçekte. Lnk dosyası.
Tamam işte bunu nasıl yapabiliyorlar? Yöntemi nedir?
Klasörde .mkv gözüküyor Torrent'de ama gerçekte. Lnk dosyası.
Kediş rahat ol 2,3 haftaya bulurlar. Ayrıca herhangi bir virüsü fudladığında hiçbir AV Görmüyor neredeyse, yapmak zor değil yani.
Klasör adının sonuna .mkv ekle sonra klasörün içindeki dosyaya .lnk ekle tamam.Tamam işte bunu nasıl yapabiliyorlar? Yöntemi nedir?
Kediş, harbiden bilgisayar ile ilgiliysen gidip böyle bir dosya açmazsın hatta direkt .ink dosyası açmazsın. Biraz da kullanıcı bunu bilmeli.Ama işte 0 day attack olsa öyle 2 3 hafta beklemez. Av dediğin anında virüsü görecek kadar kuvvetli bir sezgisel tespite ve anında veritabanına ekleyecek kadar iyi bir çalışan ekibine sahip olmalı.
Kediş, harbiden bilgisayar ile ilgiliysen gidip böyle bir dosya açmazsın hatta direkt. Ink dosyası açmazsın. Biraz da kullanıcı bunu bilmeli.
Hocam Davranış kalkanı? O tespit etmese davranış kalkanı tespit eder belki.Hayır demek istediğim mesela benim Microsoft Office crackli. Adam gelse bir malware upload etse avast/avg, Kaspersky, Norton bunu göremeyecek. Ben hiçbir yerde ESET'in göremediğini görmedim. ESET ve BitDefender motoru sağlam yazılımlar. Yav Microsoft Defender bile görüyor nasıl Kaspersky görmez.
Hocam Davranış kalkanı? O tespit etmese davranış kalkanı tespit eder belki.
Hocam uygulamayı başlatma sonrasında engelleyen Behaivorial blocking var ya, onu diyorum.Hocam heur Kaspersky yazıyor. Heur BitDefender yazıyor. Onlar zaten sezgiselle bulmuşlar.
Hocam uygulamayı başlatma sonrasında engelleyen Behaivorial blocking var ya, onu diyorum.
Vallahi kediş kafam darma duman, hiç AV Tartışacak halde değilim. Sonra tartışsak?Dur yanlış emoji attım. Aman. Dediğin doğru zaten.