Telefonum aktif değil, alt kısımda Spotify Mobil Bağlantısı aracının simgesi gelip gidip duruyor. Nasıl çözerim?
Son düzenleyen: Moderatör:
Spotify ayarlarından arka planda çalıştırma seçeneği açık mı? Spotify, aynı Wi-Fi ağındaki veya daha önce eşleştirilmiş cihazları ararken görev çubuğunda bu yardımcı işlemi açıp kapatabiliyor. Telefonun kapalı olsa bile Windows bunu yapmaya devam edebiliyor.Telefonum aktif değil, alt kısımda Spotify Mobil Bağlantısı aracının simgesi gelip gidip duruyor. Nasıl çözerim?
Eki Görüntüle 256409
Hocam 3 senedir kullanıyorum hiçbir ayara ellemedim ilk kez böyle yaptı, arkaplanda çalıştırma seçeneği kapalı.Spotify ayarlarından arka planda çalıştırma seçeneği açık mı? Spotify, aynı Wi-Fi ağındaki veya daha önce eşleştirilmiş cihazları ararken görev çubuğunda bu yardımcı işlemi açıp kapatabiliyor. Telefonun kapalı olsa bile Windows bunu yapmaya devam edebiliyor.
Uygulama önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsiniz. İşe yaramazsa Spoti Connect'i sıfırlayın isterseniz.Hocam 3 senedir kullanıyorum hiçbir ayara ellemedim ilk kez böyle yaptı, arkaplanda çalıştırma seçeneği kapalı.