Windows Experience pack diye bir şey de vardı, o da kapalı hocam, sorun çıkmaz yani hepsi kapalı olsa değil mi?

Başlangıçta açılan programlardan mı bahsediyorsunuz yoksa şu anda çalışan programlardan mı şu anda çalışan programlarsa bildiğim kadarıyla en kötü bilgisayarı yeniden başlatır kritik bir şeyi kapatırsanız.

Başlangıçta açılan programlardan mı bahsediyorsunuz yoksa şu anda çalışan programlardan mı şu anda çalışan programlarsa bildiğim kadarıyla en kötü bilgisayarı yeniden başlatır kritik bir şeyi kapatırsanız.

Hocam arka plan uygulamaları.

Ben size ne olduklarını atsam olur mu?

Bunlar hocam

Dosya Ekleri

• 20240817_010905.webp
    20240817_010905.webp
    590,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 20240817_010911.webp
    20240817_010911.webp
    595,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 20240817_010914.webp
    20240817_010914.webp
    564,6 KB · Görüntüleme: 73
Hocam arka plan uygulamaları.

Ben size ne olduklarını atsam olur mu?

hocam kritik bir işlemi sonlandırırsanız bildiğim kadarıyla bilgisayar en fazla yeniden başlar ya da sistem çöker ve sistemi yeniden başlatırsınız ayrıca fazla CPU kullanmayan işlemleri kapatmanız bana göre gereksiz - yanlış anlamışım.

Onları kapatmanızda sorun yok hocam.

Hocam kritik bir işlemi sonlandırırsanız bildiğim kadarıyla bilgisayar en fazla yeniden başlar ya da sistem çöker ve sistemi yeniden başlatırsınız ayrıca fazla CPU kullanmayan işlemleri kapatmanız bana göre gereksiz.

Attıklarımdan sadece güvenliği ve ayarları kapatmadım hocam diğerlerinin problem yaratacağını ve gerekli olduğunu düşünmüyorum siz ne dersiniz?