Herkese iyi sosyaller. Görev Yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2N.tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olablir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.
Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?
Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?
Herkese iyi sosyaller. Görev yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2n. Tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olabilir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.