Massive1

Uzman
Herkese iyi sosyaller. Görev Yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2N.tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olablir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-08_195245918.webp
    resim_2024-12-08_195245918.webp
    48,6 KB · Görüntüleme: 121
Zararlı olarak tespi edildiği durumlar olmuş. KVRT ile taratır mısınız?

Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?

Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?
Uygulamayı açın. EULA'yı kabul edin. "Change parameters" bölümünden tüm diskleri seçin.

1733677553153.webp

Herkese iyi sosyaller. Görev yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2n. Tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olabilir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.

Hocam şüpheniz var Malwarebytes tarama yapa bilirsiniz temiz gözüküyor.

Hocam ilk önce Malwarebytes ile taratın ondan sonrada HitmanPro ile taratın.

Hocam şüpheniz var Malwarebytes tarama yapa bilirsiniz temiz gözüküyor.
Hocam ilk önce Malwarebytes ile taratın ondan sonrada HitmanPro ile taratın.

Hocalarım Malwarebytes taraması da temiz çıktı. Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim. İyi sosyaller herkese.