Herkese iyi sosyaller. Görev Yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2N.tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olablir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave
Üstün
Kullandığınız bir .MSi yükleyicinin dosyası olabilir, tarama temiz çıktıysa zararlı olduğunu sanmıyorum.
Zararlı olarak tespi edildiği durumlar olmuş. KVRT ile taratır mısınız?
www.kaspersky.com.tr
Ücretsiz Virüs Temizleme Aracı – Online Virüs Taraması | Kaspersky
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.
Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?Zararlı olarak tespi edildiği durumlar olmuş. KVRT ile taratır mısınız?
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
0xraptoRwave
Üstün
Uygulamayı açın. EULA'yı kabul edin. "Change parameters" bölümünden tüm diskleri seçin.Recep hocam internetten bilinmedik yerlerden hiçbir şey indirmedim ama yine de virüs olma ihtimali var mıdır? Bir de hocam bu KVRT adlı programı nasıl kullanacağım bilmiyorum anlatabilir misiniz?
Zararlı olarak tespi edildiği durumlar olmuş. KVRT ile taratır mısınız?
Ücretsiz virüs temizleme aracını indirin – kurulum gerekmez. Hızlıca virüs taraması yapın ve cihazınızı siber tehditlerden zahmetsizce temizleyin.www.kaspersky.com.tr
Buyrun hocam.
Saruman Paşa
Uzman
Temiz gözüküyor. Rahat ol.
DefenderNinja
Yetkin
Herkese iyi sosyaller. Görev yöneticisinde uygulama geçmişine bakarken_iu14D2n. Tmp adlı bir şey gördüm. Bilgisayarı alıp kullanmaya başladığımdan beri sadece 1 saniye kullanılmış. Kaspersky ve Windows Defender ile defalarca tam tarama yaptırdım fakat herhangi bir tehdit bulmadılar. Bu dosya ne olabilir, tehlikeli bir şey midir aydınlatırsanız sevinirim.
Hocam şüpheniz var Malwarebytes tarama yapa bilirsiniz temiz gözüküyor.
KakaoluKekAdam
Yetkin
Hocam ilk önce Malwarebytes ile taratın ondan sonrada HitmanPro ile taratın.
www.malwarebytes.com
www.hitmanpro.com
Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.
Download HitmanPro and HitmanPro.Alert Malware Removal and Protection Tools.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.
Hocam şüpheniz var Malwarebytes tarama yapa bilirsiniz temiz gözüküyor.
Hocalarım Malwarebytes taraması da temiz çıktı. Hepinize yardımları için çok teşekkür ederim. İyi sosyaller herkese.Hocam ilk önce Malwarebytes ile taratın ondan sonrada HitmanPro ile taratın.
![]()
Thank you for downloading Malwarebytes for Windows | Malwarebytes
Malwarebytes free anti-malware software uses industry-leading technology to detect and remove worms, Trojans, rootkits, rogues, dialers, spyware, and more.www.malwarebytes.com
![]()
Download HitmanPro and HitmanPro.Alert Malware Removal and Protection Tools.
Download HitmanPro to remove ransomware, malware, ad trackers and spyware from your windows machines. Get HitmanPro.Alert to provide continuous scanning in real time.www.hitmanpro.com