Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Makaleler
3
Bildiğiniz gibi ekran görüntüsü alınamayan durumlar dışında (örneğin BIOS) ekranın fotoğrafını çekip paylaşmak forumda yasak. Ana sebebi ne olursa olsun görüntünün işlevini yitimesini önlediği için güzel bir şey. Güncel telefonla loş ışıkta odağı kaymış fotoğraflar 15 yıl öncenin telefonlarıyla düzgün çekilen fotoğraflardan beter.

Bu işlev yitirme durumu görsel olarak paylaşılan kodlar için de geçerli. Düzenlenecek bir metni görsel olarak paylaşmanın hiçbir mantığı yok. Hatta direkt saygısızlık. Sen vaktini ayırıp bana yardım etmeye çalışacaksın, biraz daha uğraş da bunu metne çevir demek.

Uzun uzadıya tartışılabilecek bir şey ama her halükarda ekran görüntüsü yerine fotoğraf paylaşmanın yasak olduğu bir yerde bu davranış da yasak olmalı bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 74 Eksi
Yardim bekleyen kisi nasil kod paylasacagini bilmeli. Katiliyorum.

Bu mesaj ayrı bir konu olarak açılmıştı, ancak benden önce aynı saçmalığı düşünüp öneri konusu açıldığından buraya taşındı.

Programlama konularında bunu yapacak üyeler olabilir, cezası olması gerektiğini düşünüyorum.
  1. Görsel olunca kod kopyalanamıyor ya da ek uğraş gerektiriyor, bunu düşünmesi gereken biz olmamalıyız.
  2. Sosyal'de kullanılan tema ve şahsın kullandığı tema (koyu tema / açık tema) arasında fark olabiliyor ve hoş olmuyor.
Şu anda aklıma bu iki durum geldi, daha fazla kötü yanı vardır muhtemelen.

Tabiat ana üzerine ant içerim ki inanamıyorum, benden önce birisi açmış. Malum sitede yasak olmadığından burada da kimse böyle bir konu açmamıştır diye düşündüm.

Son düzenleme:
Bir keresinde teknoloji cahili amcamdan IBAN istemiştim ve kağıda IBAN numarasını yazıp bana kağıdın fotoğrafını atmıştı. Bu yüzden, bu sorundan oluşabilecek olayları tahmin edebiliyorum, artıladım. :)

Bir keresinde teknoloji cahili amcamdan IBAN istemiştim ve kağıda IBAN numarasını yazıp bana kağıdın fotoğrafını atmıştı. Bu yüzden, bu sorundan oluşabilecek olayları tahmin edebiliyorum, artıladım. :)

Ev ilanında, evin fotografının ekran görüntüsünü koymuşlardı siteye. Durum ona benzemiş.