@Toby Fox 2 kez reddedildi iade talebim, sahte olduğuna dair kanıtları da sunmama rağmen. Yine itiraz ettim bakalım. :D Çinliler...

Anlaşmazlık geçmişinizi gösterebilir misiniz? Satıcı reddettiyse AliExpress kabul eder.
Ürünün orijinal olmadığına dair sunduğum açıklamaları kırptım.

Ekran görüntüsü 2025-09-01 182251.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-01 181516.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-01 181508.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-01 181447.webp

Ekran görüntüsü 2025-09-01 181432.webp

İade ve iade değil sadece para iadesi diyecektiniz. Mailinize neden red geldiği yazıyor, sunduğunuz açıklama belki yetersiz olabilir. Ürün içeriğinin eksik ve sahte olduğunu, nasıl olması gerektiğinin de fotoğraflarını koydunuz mu? İsterseniz açıklamayı da paylaşın, bakalım. Dediğim gibi sadece para iadesi seçmeliydiniz.

İade ve iade değil sadece para iadesi diyecektiniz. Mailinize neden red geldiği yazıyor, sunduğunuz açıklama belki yetersiz olabilir. Ürün içeriğinin eksik ve sahte olduğunu, nasıl olması gerektiğinin de fotoğraflarını koydunuz mu? İsterseniz açıklamayı da paylaşın, bakalım. Dediğim gibi sadece para iadesi seçmeliydiniz.
Evet. Eksik ve sahte olduğunu, orijinal ürünün ve paket içeriğinin de nasıl görünmesini gerektiğini, sahte ve orijinal ürün kıyaslamalarını açıklama ve fotoğraflarla sundum. Mailde benden ürünü uygulayıp test etmemi istemişler. Ne anlamı kaldı ki o zaman? Yalnızca iade seçeneği var mıydı hatırlayamadım şimdi ama talebi iptal edip yenisini oluşturayım mı dersiniz? AliExpress'teki güvenilir satıcıyı da biliyorum aslında ama bile bile lades oynamış oldum. :D

Evet. Eksik ve sahte olduğunu, orijinal ürünün ve paket içeriğinin de nasıl görünmesini gerektiğini, sahte ve orijinal ürün kıyaslamalarını açıklama ve fotoğraflarla sundum. Mailde benden ürünü uygulayıp test etmemi istemişler. Ne anlamı kaldı ki o zaman? Yalnızca iade seçeneği var mıydı hatırlayamadım şimdi ama talebi iptal edip yenisini oluşturayım mı dersiniz? AliExpress'teki güvenilir satıcıyı da biliyorum aslında ama bile bile lades oynamış oldum. :D
Yalnızca iade seçin, ürünü uygulayıp test etmek için gereken ekipmanlardan bazılarının çıkmadığını ve bu yüzden uygulayamadığınızı vb. yazın.

Hangi iade nedenini seçersem seçeyim ürünü göndermem isteniyor. İlk seferinde de böyleydi.

Eki Görüntüle 180677
Satıcı ürün iadesiz iade kabul etmiyor olabilir. Bunu AliExpress'in son kararı belirleyecek. AliExpress ürün iadesiz iade kararı verirse satıcı bir şey diyemez. Dediğim gibi ürünü sürdüğünüzü ve iyi bir performans alamadiginizi veya sürmeniz için gereken ekipmanların içinden çıkmadığını belirtebilirsiniz.

İyide aliexpress de orjinal ürün olmaz ki bu yüzden uygun fiyatlılar zaten bir tek çinilerin kendi markaları orjinal orda o kadar diğer üretimler Çin malı replika umarım biraz daha dikkat edersiniz.