Göz damlası damlatamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan power10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 173
  • Etiketler Etiketler
    göz
Burası gözünü refleksif olarak kapatsan bile havuz olduğundan içeri giriyor güzel yöntem ama oraya denk getirmesi çok zorluyor.

Burnun yanına gittiği zaman o sıvı akıyor zaten. Gereksiz reflexi olanlara bu yöntem en mantıklısı.

Ya başkası damlatacak ya da elinle göz kapağını tutacaksın gözünü kapatmaya çalışıp bir yandan elinle kapanmasını engelleyeceksin.

Kasıtlı olarak kapatmak için zorlayınca refleks etkili olmuyor.

Hocam mümkün değil illa damlatırsınız, yada yine de yapamıyorsanız yakınınızdan gözünüzü tutmasını rica edin.

Eki Görüntüle 145442

Işaretlediğim yere damlatırsan bir şey olmaz.

Sağ ol üstadım.

Önerilerinizi okudum sağ olun üstadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnşallah daha zor bir durum ile karşılaşırsın.

Kalbimi kırdınız canınız sağ olsun.

Göz damlasını gözünüze iyice yaklaştırıp başka yere bakıp dikkatinizi dağıtın sonra damla yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalbimi kırdınız canınız sağ olsun.

Soru saçma olsa da cevap vereceğim; göz damlasını gözünüze iyice yaklaştırıp başka yere bakıp dikkatinizi dağıtın sonra damla yapın.

Arkadaşım herkes yardımcı olmaya, fikir sunmaya çalışmış işimi kolaylaştırmak için bir şeyler yazmış tek sen olumsuz yazmışsın.

Bir elinle göz kapaklarını tut, diğer elinle damlat. Gözünü kapat aç yap biraz yatar pozisyonda, hafif kuruyunca kalk işine devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…