Detaylar
Kim cevapladı?Birinin gözünü tutmasını iste. Bende aynı şekilde damlatamıyorum 
huseyinnerdgnn
Uzman
Adı neydi bilmiyorum ama böyle küçük çubuk kaşın biraz altı ile gözün altına tutturun o şekilde gözünü refleks olarak kapanmaz.
theodore bagwell
Başarılı
Tırnakların ile göz kapaklarını sertçe tutabilirsin. Veya aşağı tarafa bakarak damlatırsan damlayı görmezsin reflex de oluşmaz.
Başka biri damlatsın sen gözünü açık tut. Tek başına yaparsan istemsizce o göz kapanacak, o yüzden eline kapanmaması için tutman gerekiyor.
Bir de küçük taktik, sıkmadan göz kapağını kapat. Ucunu göz kapağına değdir ve yukarı kaldırırken bir tık alnına doğru tut. Düz damlatırsan büyük ihtimalle gözüne değil göz altına damlayacak. Zaten ürün bastırmadığın sürece damlamıyor diye hatırlıyorum.
Yani böylece gözünden uzaktayken sıkmış olursun. Ama uzaklığa göre alnına doğru biraz tutman gerekiyor. Zaten gelen üründe bir sürü damla vardır, 1-2 damla ziyan olsa bir şey olmaz.
Ek olarak göz egzersizleri yapmayı unutmayın. Bunun güzel bir videosu vardı ama bulamadım.
Bir de küçük taktik, sıkmadan göz kapağını kapat. Ucunu göz kapağına değdir ve yukarı kaldırırken bir tık alnına doğru tut. Düz damlatırsan büyük ihtimalle gözüne değil göz altına damlayacak. Zaten ürün bastırmadığın sürece damlamıyor diye hatırlıyorum.
Yani böylece gözünden uzaktayken sıkmış olursun. Ama uzaklığa göre alnına doğru biraz tutman gerekiyor. Zaten gelen üründe bir sürü damla vardır, 1-2 damla ziyan olsa bir şey olmaz.
Ek olarak göz egzersizleri yapmayı unutmayın. Bunun güzel bir videosu vardı ama bulamadım.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bende damla aldım iki elinle birden açmaya çalışırsan gözün refleks olarak kapatıyor. Gözün alt kısmından açmaya çalış göz torbasına damlat geç damlayı gözüne çok yaklaştırma ki refleks olarak kapatmasın. Yaptıkça alışırsın bende 1 hafta hiç yapamadım şimdi şak diye giriyor. Her zaman yanında biri olmaz kendin öğrenmeye çalış.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Biraz gözünüzü açık tutmaya zorlayın. Zamanla alışırsınız.Göz kaşıntısı nedeni ile doktora gittim ve kuruluk için damla verdi ama ben damlayı damlatmak için gözüme yaklaştırıyorum, refleks olarak gözüm kapanıyor. Ne yapabilirim?![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, yukarıda verdiğim taktiği ben kendim uyguluyorum. Bu şekilde göz kapağını tutmak da mantıklı.Bende damla aldım iki elinle birden açmaya çalışırsan gözün refleks olarak kapatıyor. Gözün alt kısmından açmaya çalış göz torbasına damlat geç damlayı gözüne çok yaklaştırma ki refleks olarak kapatmasın. Yaptıkça alışırsın bende 1 hafta hiç yapamadım şimdi şak diye giriyor. Her zaman yanında biri olmaz kendin öğrenmeye çalış.