Makaleler
1
Evet arkadaşlar, durum gerçekten böyle. Şu an ameliyatımın 4. gününe giriyorum. Gözlerim kısık, dikişler 1 hafta dolunca çıkarılacakmış. Fakat internetten izlediğim kadarıyla dikişler çıkarılmadan farkı herkes hissetmiş, ama bende nedense dikişler varken gözüm çok açılmıyor; gözümü çok yukarı da kaldıramıyorum. Doktora çok soru sorduğumdan bunu sorup fazla darlamak istemedim. Hafta dolunca gittiğimde soracağım, sonucu merak ediyorum. 😅

Bilmeyenler için: En basit haliyle göz kapağı estetiği.

1766339165586.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de 5 gün önce burun ameliyatı oldum. Nefes alamadığım için şu an eskisinden daha kötü haldeyim. Gün geçtikçe düzeliyor artık. Zaman içinde ödem ve şişkinlikler indikten sonra düzelecektir.

Ben de 5 gün önce burun ameliyatı oldum. Nefes alamadığım için şu an eskisinden daha kötü haldeyim. Gün geçtikçe düzeliyor artık. Zaman içinde ödem ve şişkinlikler indikten sonra düzelecektir.
Ülkenin en numune insanı benim sanırım. Ameliyat geçiren herkes gözünde bant var yani yeni ameliyat olmuş ama daha çok açıldığını söylüyorgözlerinin. 10 videonun neredeyse 10’unda ama bende tam tersi. Traji komik. Sizede geçmiş olsun hocam.

Ameliyatınızın ilerleyen süreçteki sonucunu merak ettim hocam, mümkünse birkaç hafta sonraki durumunuzu paylaşarak beni etiketler misiniz?