benimde ileri seviye görme problemim var, miyop + astigmat. Şunu söyleyebilirim ki Bill Gates hala gözlük giyiyor, bu adam ne parasızlıktan neden aptallığından kaçınıyor. En iyi şekilde yapılsa bile %1-1.5 arasında komplikasyon riski var. Ameliyattan sonra artifaktlar, yıldızlar, ani parlamalar gören azımsanmayacak bir kesim var. Hastaların %97-98 inde 1-2 ay sonra geçiyor ama yıllar geçmesine rağmen sorunu yaşayıp pişman olanlar var. Benim için bu alınacak bir risk değil. Gözlüğü temizlemeyi bu riski almaya tercih ediyorum. %2 kimine göre çok düşük bir oran, bana göre az değil, knight online da %1 ihtimale bes basarken item yakmışlığım var.
Yoldan geçerken araba çarpmasının riski de %7.

Yoldan geçerken araba çarpmasının riski de %7.
Hocam ben bu kadar düz mantık ve alakasız bir yaklaşım görmedim. Yani daha net nasıl yazılır bilemiyorum. Lazer göz ameliyatı yaklaşık %2 ihtimalle kalıcı komplikasyon oluşabilen bir operasyondur. Bu riski göze alan yapar. Ben göze alamıyorum. Bunun karşıdan karşıya geçme ile ne alakası var?

Bildiğin hayatını sürekli sağda solda parlak yıldızlar görerek, bozuk ekran kartlarında olan artifaklar gibi şeyler görerek geçirenler var.
Aşağıdaki liste dünyanın en zengin ilk 20 listesinden bazı kişiler (daha çok var) Bu adamların yeterince parası mı yok lazer ameliyatı olmuyor da gözlük takıyorlar.

Bill Gates
Warren Buffet
Rob Walton
Jim Walton
Jensen Huang
Francoise Bettencourt Meyers

Son düzenleyen: Moderatör: