Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 10
-5.0 miyop, -2.25 astigmat. Gözlük kullanmadan hiçbir şey göremiyorum. Lens işine ise girmedim. 20 yaşındayım, ilerlemiyor.
Çizdirilebilir o kadar yüksek ise. Yine de risk değerlendirmesini düzgün yapın.
Veyt
Uzman
Acil şifa diliyorum.İşitme engelli olduğum için risk alamadım. Görme sorunu yaşarsam çok zorlanırım çünkü kulak duymuyor.
Dudak okuyorum anlamak için. O yüzden düşünmedim.
Son durumu beni konuya gelip beni etiketleyip bildirirseniz çok memnun olurum.-5.0 miyop, -2.25 astigmat. Gözlük kullanmadan hiçbir şey göremiyorum. Lens işine ise girmedim. 20 yaşındayım, ilerlemiyor.
francisco77
Uzman
20 yıl öncenin teknolojisiyle yaptırdım çok memnunum.
Bandırmalı1965
Uzman
Göz kuruluğu görülme riski mevcut. Ayrıca eski haline dönme ihtimali de var.
Artık tıp gelişti operasyon kolay ağrısız geri dönme zaten 45'te her türlü oluyor presbiyopi ile yaşa bağlı hipermetropi gelişiyor kuruluk kişiye bağlı.
-5.0 miyop, -2.25 astigmat. Gözlük kullanmadan hiçbir şey göremiyorum. Lens işine ise girmedim. 20 yaşındayım, ilerlemiyor.
En az 2 yıl ilerlemiyorsa yapabiliyorlar hocam ama kornea kalınlığınızın iyi olması gerek.
Benim de hassas. Dışarda yüzümü buruşturmadan dolaşamıyorum. Ağlamış gibi oluyorum aksi takdirde. Sonra da hapşırma oluyor.Ben de istiyordum ama gözlerim hassas olduğu için yapmadılar. Yıllar önce gitmiştim. Şimdi hassas gözlere yapıyorlar mı bilmiyorum. Gözlükle yaşamaya alıştım.
Benim 2.50 astigmat miyop aynı vallahi gözlük de takmıyorum bakalım o kadar para verdik göz çizdirmeyi düşündüm de yapanlar pek memnun değil gibiydi yakinlarimda o yüzden göz nereye kadar dayanirsa.
Benim de aynı. O zaman yapmayabilirler hocam. Ben gideli çok oldu. Net hatırlamıyorum da gözdeki probleme göre birkaç yıllık tedavi önerdiler. Gözdeki problem geçtikten sonra ameliyatı yapabiliyorlar sanırım. Hassaslık ne ile alakalıysa ona göre değişir.Benim de hassas. Dışarda yüzümü buruşturmadan dolaşamıyorum. Ağlamış gibi oluyorum aksi takdirde. Sonra da hapşırma oluyor.
mychar276
Çalışkan
benimde ileri seviye görme problemim var, miyop + astigmat. Şunu söyleyebilirim ki Bill Gates hala gözlük giyiyor, bu adam ne parasızlıktan neden aptallığından kaçınıyor. En iyi şekilde yapılsa bile %1-1.5 arasında komplikasyon riski var. Ameliyattan sonra artifaktlar, yıldızlar, ani parlamalar gören azımsanmayacak bir kesim var. Hastaların %97-98 inde 1-2 ay sonra geçiyor ama yıllar geçmesine rağmen sorunu yaşayıp pişman olanlar var. Benim için bu alınacak bir risk değil. Gözlüğü temizlemeyi bu riski almaya tercih ediyorum. %2 kimine göre çok düşük bir oran, bana göre az değil, knight online da %1 ihtimale bes basarken item yakmışlığım var.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician