Göz Lensi Fiyatları Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 741
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 641
  • Etiketler Etiketler
    göz hakkında
Hocam randevuyu 6 ay sonra alabildim nihayet. Vizelerin olmadığı bir gün doktora gideceğim. Umarım gözlerim lense uygundur ve lense geçebilirim. Göz çizdirmeye bütçem maalesef yetmiyor.
Randevu almak cidden çok zor maalesef.Umarım lense geçebilirsiniz hocam.

İfadeler: 741

Geçen sene 600'e almıştım. Bir kutu. İçinde 3 çift vardı. Lens suyu büyük boy alırsan uzun süre götürür.

Hocam normalde reçetesiz satılmıyor. Ama sitede öyle bir şık mevcut mu? Ben reçete yazdırmak için doktora gidiyorum.

Benim gözler miyop (3.5)+ astigmat (0.75) mevcut. İlk kez lens alacağım zaman astigmatsız yazayım kolay alışırsın gibi bir şey demişti. Lens alırken sıkıntı yaşamadım hiç.

@Ellie7091 Bahsettiğim iki site reçete istemiyor hocam.

Son düzenleme:
Hocam randevuyu 6 ay sonra alabildim nihayet. Vizelerin olmadığı bir gün doktora gideceğim. Umarım gözlerim lense uygundur ve lense geçebilirim. Göz çizdirmeye bütçem maalesef yetmiyor.

Ortalama ne kadar acaba? Ben de istiyorum ama cesaret edemedim. 5/5 toplam 10 dakikada bitiyor diyorlar. Ama bütçe konusunu hiç sormadım.

@Ellie7091 bahsettiğim iki site de reçete istemiyor hocam.

Çok teşekkürler. Haftaya yeni kutuya geçmem gerekiyor. Vakti geldi. Kutunun aynısından alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…