Gözlüğün artık çalışma hayatımda zorluk çıkarıyor. Gözüm uygunsa lens almayı düşünüyorum. Her lensin aynı fiyata sahip olmadığını biliyorum fakat ortalama bir fiyat bilgisi alırsam benim için iyi olur. Yakın zamanda lens almış olanlar ne kadara aldı acaba?

Geçen sene 600'e almıştım. Bir kutu. İçinde 3 çift vardı. Lens suyu büyük boy alırsan uzun süre götürür.

Fiyat olarak öbür sitelere nazaran lensmarket daha ucuz, 3-4 yıldır kullandığım site. Musteri memnuniyeti, gelme hızı da mukemmel.
Ancak fiyatları son zamanlarda öbür sitelere kıyasla biraz daha yukarıda tutuyorlar.

En son Lensoptik'den indirim kampanyasindan faydalanarak 3 aylık biofinity lense 880 TL verdim.
Fiyat olarak iki sitenin pek farkı yok ancak daha ucuz olduğunu söyleyebilirim.
2 günde elime geldi ve müşteri hizmetlerine de kolayca ulasabildim.

Hocam normalde reçetesiz satılmıyor. Ama sitede öyle bir şık mevcut mu? Ben reçete yazdırmak için doktora gidiyorum.

Göz cizdirmeyi konuşmuştuk evet. bildiğim kadarıyla astigmat ile miyopa sahip olanlar için lensler var, hipermetrop için de vardır ancak ne kadar sağlıklı olur veya ne kadar verim alabilirsin bilmem. Doktorların çoğu lens kullanımını pek tavsiye etmiyor.

Benim gözler miyop (3.5)+ astigmat (0.75) mevcut. İlk kez lens alacağım zaman astigmatsız yazayım kolay alışırsın gibi bir şey demişti. Lens alırken sıkıntı yaşamadım hiç.

Hocam randevuyu 6 ay sonra alabildim nihayet. Vizelerin olmadığı bir gün doktora gideceğim. Umarım gözlerim lense uygundur ve lense geçebilirim. Göz çizdirmeye bütçem maalesef yetmiyor.

Ortalama ne kadar acaba? Ben de istiyorum ama cesaret edemedim. 5/5 toplam 10 dakikada bitiyor diyorlar. Ama bütçe konusunu hiç sormadım.

@Ellie7091 bahsettiğim iki site de reçete istemiyor hocam.

Çok teşekkürler. Haftaya yeni kutuya geçmem gerekiyor. Vakti geldi. Kutunun aynısından alayım.