Gözlüğün artık çalışma hayatımda zorluk çıkarıyor. Gözüm uygunsa lens almayı düşünüyorum. Her lensin aynı fiyata sahip olmadığını biliyorum fakat ortalama bir fiyat bilgisi alırsam benim için iyi olur. Yakın zamanda lens almış olanlar ne kadara aldı acaba?
Detaylar
Kim cevapladı?750 diyelim ortalamasına. Günlük lens için konuşuyorum 30 adet içeren bir kutu. Siteye göz atın daha ucuzları da var.
www.lensmarket.com
Lens Market - Kontakt Lens Markaları İndirimli Lens Fiyatları
Türkiye’nin lider online lens mağazası LensMarket.com. Saydam lens, günlük lens, renkli lens, numaralı lens, tüm kontakt lens çeşitleri en uygun lens fiyatlarıyla şimdi sipariş verin.
Hocam ne kadar süre sonra kullanımı bitiyor?750 diyelim ortalamasına. Günlük lens için konuşuyorum 30 adet içeren bir kutu. Siteye göz atın daha ucuzları da var.
![]()
Lens Market - Kontakt Lens Markaları İndirimli Lens Fiyatları
Türkiye’nin lider online lens mağazası LensMarket.com. Saydam lens, günlük lens, renkli lens, numaralı lens, tüm kontakt lens çeşitleri en uygun lens fiyatlarıyla şimdi sipariş verin.www.lensmarket.com
Lense bağlı hocam. Günlük lens ise sabah takıp gece çıkarıp atıyorsunuz, kullan-at. Aylık ise 30 gün.
Tabi ilk defa kullanıyorsanız hatırlatayım.
Aylık lens 30 gün boyunca gözden çıkarmayacağınız anlamına gelmiyor gece yatarken duşa girerken yüzmeden önce vs çıkarıp kutusuna koymalısınız. Sabah tak gece geri çıkar mantığı.
Fiyat olarak öbür sitelere nazaran Lensmarket daha ucuz, 3-4 yıldır kullandığım site. Musteri memnuniyeti, gelme hızı da mukemmel.
Ancak fiyatları son zamanlarda öbür sitelere kıyasla biraz daha yukarıda tutuyorlar.
En son Lensoptik'den indirim kampanyasindan faydalanarak 3 aylık Biofinity lense 880 TL verdim.
Fiyat olarak iki sitenin pek farkı yok ancak daha ucuz olduğunu söyleyebilirim.
2 günde elime geldi ve müşteri hizmetlerine de kolayca ulasabildim.
Ancak fiyatları son zamanlarda öbür sitelere kıyasla biraz daha yukarıda tutuyorlar.
En son Lensoptik'den indirim kampanyasindan faydalanarak 3 aylık Biofinity lense 880 TL verdim.
Fiyat olarak iki sitenin pek farkı yok ancak daha ucuz olduğunu söyleyebilirim.
Hocam sizinle galiba bu lens işini daha önce konuşmuştuk. Bir bilginiz var mı size sorayım.Fiyat olarak öbür sitelere nazaran Lensmarket daha ucuz, 3-4 yıldır kullandığım site. Musteri memnuniyeti, gelme hızı da mukemmel.
Son lensimi Lensoptik'de %20 indirim kampanyasindan 3 aylık Biofinity lense 880 TL verdim. Fiyat olarak iki sitenin pek farkı yok ancak daha ucuz olduğunu söyleyebilirim.
Ben lens takamıyorum. Astigmat ve Hipermetropi var 1.25 civarıydı. Taktığımda görüşüm takmadan önceki gibiydi. Doktora sordum bu durumu hipermetropi'den dolayı sana lens önermem pek verim alamazsın dedi.
mimi
Uzman
Hocam doktorunuza danışıp almanız daha iyi olur, bazı durumlardan dolayı lens takılmıyor bazen.Büyük olasılıkla sorun olmaz diye düşünüyorum gerçi.Doktorunuzun önerisine göre marka belirlemeniz iyi olur, bazı lensler aşırı derecede batma yapıyor.Ucuz lenslerde bu problem çok.Tabikide fiyat performans ürünü olanlar da var.Gözlüğün artık çalışma hayatımda zorluk çıkarıyor. Gözüm uygunsa lens almayı düşünüyorum. Her lensin aynı fiyata sahip olmadığını biliyorum fakat ortalama bir fiyat bilgisi alırsam benim için iyi olur. Yakın zamanda lens almış olanlar ne kadara aldı acaba?
Göz cizdirmeyi konuşmuştuk evet. Bildiğim kadarıyla astigmat ile miyopa sahip olanlar için lensler var, hipermetrop için de vardır ancak ne kadar sağlıklı olur veya ne kadar verim alabilirsin bilmem. Doktorların çoğu lens kullanımını pek tavsiye etmiyor.Hocam sizinle galiba bu lens işini daha önce konuşmuştuk. Bir bilginiz var mı size sorayım.
Ben lens takamıyorum. Astigmat ve Hipermetropi var 1.25 civarıydı. Taktığımda görüşüm takmadan önceki gibiydi. Doktora sordum bu durumu hipermetropi'den dolayı sana lens önermem pek verim alamazsın dedi.
Hocam randevuyu 6 ay sonra alabildim nihayet. Vizelerin olmadığı bir gün doktora gideceğim. Umarım gözlerim lense uygundur ve lense geçebilirim. Göz çizdirmeye bütçem maalesef yetmiyor.Hocam doktorunuza danışıp almanız daha iyi olur, bazı durumlardan dolayı lens takılmıyor bazen. Büyük olasılıkla sorun olmaz diye düşünüyorum gerçi. Doktorunuzun önerisine göre marka belirlemeniz iyi olur, bazı lensler aşırı derecede batma yapıyor. Ucuz lenslerde bu problem çok. Tabii ki de fiyat performans ürünü olanlar da var.
Ameliyatta sorun olabilir bence de doktora sorulmalı.Hocam doktorunuza danışıp almanız daha iyi olur, bazı durumlardan dolayı lens takılmıyor bazen.Büyük olasılıkla sorun olmaz diye düşünüyorum gerçi.Doktorunuzun önerisine göre marka belirlemeniz iyi olur, bazı lensler aşırı derecede batma yapıyor.Ucuz lenslerde bu problem çok.Tabikide fiyat performans ürünü olanlar da var.
İleride bütçen değişebilir.Hocam randevuyu 6 ay sonra alabildim nihayet. Vizelerin olmadığı bir gün doktora gideceğim. Umarım gözlerim lense uygundur ve lense geçebilirim. Göz çizdirmeye bütçem maalesef yetmiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-