Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen yaza kadar yaşadığım ev yeni stadyuma birkaç yüz metre mesafede sahil bulvarındaydı. Stadyum yapıldıktan sonra o çevrede kaç tane arabaya zarar verdiler, kaç evin camını kırdılar ya da balkonlarına bir şey attılar ancak Allah bilir. Eskiden de kutlamalarda yine Göztepe sahilinde toplanıp çevrede taşkınlık yaparlardı, Stadyum yapıldığından beri bu rezillikler ortalama 2 haftada bir oluyordu. İmkanı olanlar bizim gibi gitti, deprem tehlikesi olmasaydı bile sırf stadyum ve bu taraftar grubu yüzünden yine taşınırdım. Otoparkta arabama da zarar verildi, balkonuma yanar durumda meşale de atıldı... Beyin yoksunu mahluklar işte, beyinleri olsa holigan olmazlardı.

Biz bir takıma saldırmıyoruz, aramızdaki saldıranları da engelleyip millete güvenlik koridoru oluşturacak kadar saygın bir taraftar grubuyuz. Bunlar bırakın saygınlığı; Çoluk çocuk-kadın yaşlı demeden otobüs taşlıyor.

Bu videoda da saldırıya uğrayanlar sanırım Unity üstlü dostlarımız yani YalovaUnity grubumuz, toplasan 10 kişi olmayan gruba saldıracak kadar yüzsüzler.

Hadi yiyorsa çArşıya saldırsınlar. çArşıya hiçbir şey yapamazlar.

Geçen yaza kadar yaşadığım ev yeni stadyuma birkaç yüz metre mesafede sahil bulvarındaydı. Stadyum yapıldıktan sonra o çevrede kaç tane arabaya zarar verdiler, kaç evin camını kırdılar ya da balkonlarına bir şey attılar ancak Allah bilir. Eskiden de kutlamalarda yine Göztepe sahilinde toplanıp çevrede taşkınlık yaparlardı, Stadyum yapıldığından beri bu rezillikler ortalama 2 haftada bir oluyordu. İmkanı olanlar bizim gibi gitti, deprem tehlikesi olmasaydı bile sırf stadyum ve bu taraftar grubu yüzünden yine taşınırdım. Otoparkta arabama da zarar verildi, balkonuma yanar durumda meşale de atıldı... Beyin yoksunu mahluklar işte, beyinleri olsa holigan olmazlardı.
Şairler Parkı'ndaki dostlarımla konuşuyorum; Bırakın girmelerini, sarı veya kırmızı üst alt bere vs giyen bir insan bile yok dediler. Videolarda da durum aynı, hakikaten hayatları boş sıkmak bu adamların.
Neyse maç çıkışı bi dalaşsınlar da dövüp yollayalım bari.

çArşı'ya değil direkt Avanti veya GoodFellas'a dadansınlar da bi boy ölçüsü versinler. çArşı bunlara çok büyük gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şairler parkı'ndaki dostlarımla konuşuyorum; bırakın girmelerini, sarı veya kırmızı üst alt bere vs giyen bir insan bile yok dediler. Videolarda da durum aynı, hakikaten hayatları boş sıkmak bu adamların.
Neyse maç çıkışı bir dalaşsınlar da dövüp yollayalım bari.

Çarşı'ya değil direk avanti veya Goodfellas'a dadansınlar da bir boy ölçüsü versinler. Çarşı bunlar çok büyük gelir.

Eski çArşı yok hocam ya. Ama yine fark etmez. Yine çArşı, goodfellas alır.

Sarı kırmızı işte. Ne beklersin? Tüm Beşiktaş taraftar grubu olarak bandırmasporlulara geçmiş olsun.
Konu altında mağdur edebiyatı yapıp Galatasaray'a sallamışlar gene. Sert tribün yaptığınızı söylüyorsunuz ya adamlar ininizde elini kolunu sallaya sallaya hareket etti. Üstelik maçta da full Göztepe taraftarının sesini duyduk.

Allah Allah :D çArşı filan diyorsunda sanki İstanbulda Çarşı grubundasın, evde maç izleyerek kendini fanatik sanıyorsun.

Diyelim ki İstanbul çarşı grubundasın, abilerine iyi sor anlatırlar Turbeylerden, Gecekondudan, özellikle Teksas’tan nasıl kaçtıklarını (daha bir sürü anadolu takımı var saymadığım), konuda bahsedilen olayı doğru bulmuyorum ama Anadolu tribünün kültürünü bilmeden çArşıyı şişiren kitle var ona gülüyorum :D

Allah’ınız Anadolu yaşasın şehrini satmayan tribün çocukları ⚔️

Ayrıca Adana’da Teksas’ın yaptığı Truva olayı var, onlarca video atabilirim buraya sanki çarşı grubundaymışsınız gibi sosyal medyadan izlediğiniz grupları şişirmeye devam edin siz.

Dediğim gibi şehrinin takımını tutan ve üç büyüklerin taraftarına karşı mücadele eden tüm “delikanlı” holiganlara selam olsun, Göztepe’nin yaptığı olayı holiganlığa sığdırmıyorum çünkü holigan dediğin dengi ile kavga eder çoluğa çocuğa saldırmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.