Epic Games GPay ile alınan oyunun iadesi gelmedi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quotes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 56
  • Etiketler Etiketler
    iade

Quotes

Gelişen
9 Haziranda gpay ile oyun alıp 2 saat içerisinde iade ettim. Epic Games iadeyi hemen onayladı. Yaklaşık 4 gün geçti ve müşteri hizmetlerini aradım bana iade işlemi gerçekleşmeyince burada bir iade gözükmüyor siz Epic Gamesi arayın dendi. Daha önce böyle bir problem yaşamış olan var mı ya da paramı nasıl geri alabilirim bilgisi olan

Son düzenleme:
9 Haziranda gpay ile oyun alıp 2 saat içerisinde iade ettim. Epic Games iadeyi hemen onayladı. Yaklaşık 4 gün geçti ve müşteri hizmetlerini aradım bana iade işlemi gerçekleşmeyince burada bir iade gözükmüyor siz Epic Gamesi arayın dendi. Daha önce böyle bir problem yaşamış olan var mı ya da paramı nasıl geri alabilirim bilgisi olan
- Epic Games ile İletişim Kur: Öncelikle Epic Games’in destek hattına veya e-posta adresine başvur. İade işleminin onaylandığını belirterek destek talebi oluştur.

- GPay ile İadeyi Kontrol Et: GPay hesabınıza giriş yaparak geçici iadeler kısmını kontrol et. Burada iade işleminin durumu hakkında bilgi alabilirsin.

- Bankan ile İletişim Kur: Eğer Epic Games onayladıysa ama para hala hesabına gelmediyse, bankan ile iletişime geçip durumu incelemesini iste. Bazen iadeler bankanın sisteminde gecikebilir.

- İade Süreci ve Zaman Çizelgesi: İade işlemlerinin genellikle 3-5 iş günü içinde tamamlanması gerektiğini hatırlat. Eğer bu süre geçmemişse, sabır göstermek gerekebilir.

- Destek Kayıtları: Yapılan tüm iletişimlerin ve aldığın yanıtların bir kaydını tut. Bu, gerektiğinde durumu açıklamak için faydalı olacaktır.

- Sosyal Medya ve Forumlar: Eğer problem devam ederse, Epic Games’in sosyal medya hesaplarını kullanarak durumu açıklayabilir ve daha geniş bir destek alabilirsin. Bazı kullanıcılar benzer deneyimler yaşamış olabilir ve yardımcı olabilirler.

Banka uygulamasından harcama iadesi iste. Steam'de aynı sorunu yaşayıp 1 ay sonra alabildim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt