Eleutherios

Uzman
Merhaba. Azerbaycan'da yaşıyorum FTTH altyapıda fiber internet kullanıyoruz. Son zamanlarda büyük bir problemle uğraşıyoruz o yüzden yeni modeme geçmek istiyorum. Wi-Fi'ya iPhone bağlanınca kendisini kernel panic verip resetliyor durmadan sorunun nedenini çözemedim zaten memnun değilim cihazdan geçen asrın teknolojisi Wi-Fi 4 kullanıyor değişmek istiyorum. Şu anki cihaz Huawei 8546m ONT destekli bir cihaz yani alacağın cihazda ONT destekli olması gerek. Anladığım kadarıyla Türkiye'de Turkcell falan bu tip modem kullanıyor. Huawei HG8245x6 şöyle bir cihaz buldum Turkcell'in kullandığı Wi-Fi 6 destekliyor güzel bir şeye benziyor bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Bunun dışında başka nasıl bir yöntem izleyebilirim? Sft diye bir şeyler duydum fiberi direkt öyle router e yönlendire biliyor muyum? Username şifre falan biliyorum yani öyle güzel bir yöntem olursa deneyebilirim.

I also live in a remote area (in a European country) and I have the same problem. I really want to buy the Huawei HG8245X6-10 modem and have it shipped to me. If anyone sells this modem and is willing to ship it outside of Turkey, please contact me. Thank you!

I also live in a remote area (in a European country) and I have the same problem. I really want to buy the Huawei HG8245X6-10 modem and have it shipped to me. If anyone sells this modem and is willing to ship it outside of Turkey, please contact me. Thank you!
Tam olarak hangi sorunu yaşıyorsun? Ben yeni Huawei BE3 router aldım ve HG8546M modemime bağladım ve sorunsuz kullanıyorum. Modemin WAN ayarlarından Bridge WAN seçeneğini seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör: