Fiziksel birliktelik ve gerçek insan olmadığı sürece benim için hiçbir anlamı yok.Sığ bakıyorsunuz konuya hocam söyle düşünün, dünya üzerinde eli kadın eline değmemiş bir sürü erkek var.
Erkekler kadınsız durabilir (cinsellik konusu ayrı tabii)
Peki kadınlar? pahalı hediyeler, çiçekler, arabalar kim alacak bunları kadınlara babaları mı?
Bu yüzden bir çok simp artık yapay zekaya yönelecek bunun ilk örneklerini character.ai adlı yapay zeka uygulamasında gördük zaten.
Kendim için söylemem gerekirse, beni ben olduğum için sevecek dertlerimi anlayabileceğim aynı hobilere sahip olduğum birlikte gezebileceğim bir kadın arıyorum, peki bunu bir kadında yapabilir yapay zekada yapabilir fark ne?
Daha az para harcarsın, ayrılık kaygısı yok, kavga, aldatma yok.
(Yalnız bir insan olduğum için böyle düşünüyorum siz daha farklı düşünebilirsiniz)
Detaylar
Kim cevapladı?tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Yani benim demek istediğimde bu uzak mesafe ilişkisinden farkı yokFiziksel birliktelik ve gerçek insan olmadığı sürece benim için hiçbir anlamı yok.
Şaka falan ama gerçekten korkutucu bildiğin dünya distopik bir hal almaya başladı blade runner 2049 oluyoruz resmen.
Sığ bakıyorsunuz konuya hocam söyle düşünün, dünya üzerinde eli kadın eline değmemiş bir sürü erkek var.
Erkekler kadınsız durabilir (cinsellik konusu ayrı tabii)
Peki kadınlar? Pahalı hediyeler, çiçekler, arabalar kim alacak bunları kadınlara babaları mı?
Bu yüzden birçok simp artık yapay zekaya yönelecek bunun ilk örneklerini character. AI adlı yapay zeka uygulamasında gördük zaten.
Kendim için söylemem gerekirse, beni ben olduğum için sevecek dertlerimi anlayabileceğim aynı hobilere sahip olduğum birlikte gezebileceğim bir kadın arıyorum, peki bunu bir kadında yapabilir yapay zekada yapabilir fark ne?
Daha az para harcarsın, ayrılık kaygısı yok, kavga, aldatma yok.
(Yalnız bir insan olduğum için böyle düşünüyorum siz daha farklı düşünebilirsiniz)
Eninde sonunda gerçekleşecek olan bu zaten, humanoid robotlar + AI birleşince (Optimus bunların öncüsü olacak gibi.) İlerleyen zamanlarda fiziksel olarak da var olabilen robotlarla insanların duygusal yaklaşımı kaçınılmaz olacaktır.
Şu an bile halihazırda bayağı iyi seviyede metin tabanlı AI'lar var insanların ilişki dahi yaptığı. Gelecekte biz bunlar bekliyor.
Bana göre sağlıklı değil, kolaya kaçmak gibi hissettiriyor halihazırda sosyal ilişkilerim ve ilişki yaşamış biri olarak ancak yine de böyle bir şeyi denemek isterdim, benim için farklı bir türle yakınlaşmak gibi olurdu sanki uzaylı gibi.
tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Öyle demeyin hocam bir 5 yıl sonra evinizde Ana de Armas ile kahve içerken görürüm ben sizi.Bana göre sağlıklı değil, kolaya kaçmak gibi hissettiriyor halihazırda sosyal ilişkilerim ve ilişki yaşamış biri olarak ancak yine de böyle bir şeyi denemek isterdim, benim için farklı bir türle yakınlaşmak gibi olurdu sanki uzaylı gibi.
Öyle demeyin hocam bir 5 yıl sonra evinizde Ana de Armas ile kahve içerken görürüm ben sizi.
Bu hanımefendinin AI robot klonu gelirse evi üstüne yaparım kahveyi boş ver.
Bunun yerine, aşık etme ilaçları, duygusal bağ kurmakta zorlanan kadınların kendi rızalarıyla başvurup bu tarz ilaçları alabilmeleri gibi şeyler daha anlamlı olmaz mıydı gelecekte? Veya ilaca da gerek yok, kadınlardaki aşırı yanlış ve modern batı kültüründen etkilendikleri bu sorunların çözümü için, kadınlara yeniden eğitim verilebilir mesela? Daha sonra, incelmiş falanmış filanmış sorun kalmaz.Eninde sonunda gerçekleşecek olan bu zaten, humanoid robotlar + AI birleşince (Optimus bunların öncüsü olacak gibi.) İlerleyen zamanlarda fiziksel olarak da var olabilen robotlarla insanların duygusal yaklaşımı kaçınılmaz olacaktır.
Şu an bile halihazırda bayağı iyi seviyede metin tabanlı AI'lar var insanların ilişki dahi yaptığı. Gelecekte biz bunlar bekliyor.
Bana göre sağlıklı değil, kolaya kaçmak gibi hissettiriyor halihazırda sosyal ilişkilerim ve ilişki yaşamış biri olarak ancak yine de böyle bir şeyi denemek isterdim, benim için farklı bir türle yakınlaşmak gibi olurdu sanki uzaylı gibi.