Detaylar
Kim cevapladı?Sürücü sürümünüz ne bilmiyorum ama Nvidia son sürücü kuruluysa bu sorun olabiliyor onun için hotfix yayınlamış indirip kurun.
O sorunu önceki Hotfix'de çözüyorlar. Ama tabii güncel Hotfix de indirilebilir. İlk defa Hotfix sürücüsünün üstüne Hotfix attıklarını görüyorum. Ne günlere kaldın be Nvidia.Sürücü sürümünüz ne bilmiyorum ama Nvidia son sürücü kuruluysa bu sorun olabiliyor onun için hotfix yayınlamış indirip kurun.
Bu arada soruna neden olan şey de uyku modundan sistemin çıkması. Sürücü çözüyor, ama genel olarak uyku modu ve ekran kapatmada garip gari sorunlar çok yaşıyorum. Ben genel olarak bu ayarları kapatıp, ekran koruyucu açmanızı öneririm.
Bold Pilot
Uzman
576.02 sürücüsünün sorunu.
Hotfix yayınladılar.
Hotfix yayınladılar.
knk sürücü en son yayımlananSürücü sürümünüz ne bilmiyorum ama Nvidia son sürücü kuruluysa bu sorun olabiliyor onun için hotfix yayınlamış indirip kurun.
evet bu sürücü kurulu
Arkadaşlar sorunu çözdüm nvidia app uygulamasından sürücüyü tekrar kurulum yaptım çözüldü
en azından msi uygulaması doğruyu gösteriyorknk sürücü en son yayımlanan
evet bu sürücü kurulu
Arkadaşlar sorunu çözdüm nvidia app uygulamasından sürücüyü tekrar kurulum yaptım çözüldü
![]()