Yer
United Kingdom
Magazadan teslim olarak dudak nemlendiricisi satın aldım, 1 adet. 3 gündür hazırlanıyor durumunda.

Daha kargoya verilecek, kargo mağazaya gidecek, ben ürünü mağazadan teslim alacağım...

Daha önceden Gratis'ten mağazadan teslim olarak ürün alan oldu mu? Olduysa da ne zaman kargoya verildi?

Nemlendiriciyi baştan mı yaratıyorlar anlamadim.

Kargoya vermiyorlarsa destek vb. yerde yazacaksın. Hala kargoya vermiyorlarsa CİMER'e ya da tüketici hakem heyetine bildir.

Benim bilgisayarım bile 5 günde hazır olmuştu gidip mağazadan teslim almıştım. Bir tane dudak nemlendiricisini 3 günde mağazaya nasıl getirtemiyorlar acaba.

Magazadan teslim olarak dudak nemlendiricisi satın aldım, 1 adet. 3 gündür hazırlanıyor durumunda.

Daha kargoya verilecek, kargo mağazaya gidecek, ben ürünü mağazadan teslim alacağım...

Daha önceden Gratis'ten mağazadan teslim olarak ürün alan oldu mu? Olduysa da ne zaman kargoya verildi?

Gratisi ara.

Gerçekten çok merak ediyorum, ne zaman kargoya verecekler :D Artık ürünü bile teslim alamayacağımı düşünmeye başladım.

Arkadaşlar 3,5 kuruş fazla verin başka yerden alın cidden. Adamların Şikayetvar sayfası hep geç kargolamayla alakalı. 3 haftada kargolamışlar birininkini...

Benimki 10 gün hazırlanıyorda kalmıştı mağazaya teslimat için.