Grip nasıl geçer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zelsy1903
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 245
  • Etiketler Etiketler
    grip nasıl
Dinlenmek ve su içmek hocam birden geçen bir şey değil. C vitamini hapı falan kullanabilirsin.

Gribi sadece erkekler oluyor gibi bir algıya kapılmanı es geçiyorum.

"Babam beni dövecek" diye bir konu açmandan da anladığım üzere başkaları seni yönlendirmeden bazı şeyleri düşünebilecek kapasiteye sahip değilsin.

Prompt veriyorum: Sağlık ocağına git, şikayetlerini bildir, kullandığın ilaçları ve işe yaramadığını söyle. Farklı ilaçların olduğu reçeteni yazdırdıktan sonra eczaneden ilaçlarını al.

Bir dilim limonu çiğ tüketip. Arada 1-2 saat veya daha uzun süreyle 5-6 diş sarımsağı (allicin)havanda dövün (yoksa rendeleyebilirsiniz de) domatesi (likopen) de rendeleyin karıştırıp için. Bu zor geliyorsa 2 domatese aynı oranda sarımsakla çorbası da yapılabilir ki çorba zeytinyağlı (emilimi hızlandırır) olursa çok daha faydalı olur. Hatta içebilirseniz zeytinyağını işin içine sokmuşken içerisine zerdeçalda (kurkumin) ekleyerek (1-2 domates için 1 gramdan az olması kafi, çay kaşığının ucu da olur) bolca polifenoller alarak çok daha çabuk ayağa kalkarsınız.

Limon hariç hiç bir şey yok

Burnun çok sık akıyorsa sakın aynı peçeteyi kullanma. Bol bol gargara yapıp burnun için mentollü otrivine kullan.

Limon hariç hiç bir şey yok
Malzeme yoksa iyileşme de yok maalesef. Cephanesiz ve askersiz savaşmak namümkün. O zaman parasetamol (duruma göre günde 4-6 doz arası) ve duruma göre bünyede varsa antihistaminik takviyesi lazım. Acil şifalar dilerim.

Grip olduğundan emin misin? Çoğu insan nezle veya üst-alt solunum yolu enfeksiyonu ile karıştırır.

Grip influenza virusü kaynaklı oluşuyor, diğerleri bakteri ve mikrop vb. şeylerden.

Viral hastalıklar ilaç ile geçmez. Semptomları giderilir, ağrın varsa ağrı kesici ateşin varsa ateş düşürücü kullanırsın. Dinlenmekten başka çaren yok, bekleyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…