Elektronik Grundig KL 4112 I Inox kettle 749 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Samet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 154
Televizyon dışındaki Arçelik ürünlerini ben başarılı buluyorum, televizyonları gerçekten berbat ama bence bu fiyata tam bir öğrenci işi olmuş tabii spotçularda 50TL'ye satılan plastik Kettle'dan daha iyidir :D.
1730668677680.webp

Ürün hakkında fikrim yok ancak yıllarca gerek mutfak aletlerinde gerek ise laptoplarda Grundig kullandım. Kaliteli mi bilemem ama benim kullandığım zamanlarda uzun ömürlü sağlam aletler üretiyorlardı şu an nasıldır bilemiyorum.

Son düzenleme:
Grundig ürünlerinin uygun fiyatlı olmasının sebebi nedir? Geçen bir tost makinası görmüştüm. Muadeillerinin yarı fiyatı neredeyse. 10 sene önce aldığım notebook halen çalışıyor. Pilini bile değiştirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grundig ürünlerinin uygun fiyatlı olmasının sebebi nedir? Geçen bir tost makinesı görmüştüm. Muadeğillerinin yarı fiyatı neredeyse. 10 sene önce aldığım notebook halen çalışıyor. Pilini bile değiştirmedim.

Güzel ürün üretiyorlar fiyatının neden ucuz olduğu hakkında bir fikrim yok. Kaç yıl oldu hatırlamadığım tost makinesi hâlen daha sorunsuz çalışıyor. Üzerinde pizza, mantar… gibi şeyler pişirmeme rağmen.

Güzel ürün üretiyorlar fiyatının neden ucuz olduğu hakkında bir fikrim yok. Kaç yıl oldu hatırlamadığım tost makinesi hâlen daha sorunsuz çalışıyor. Üzerinde pizza, mantar… gibi şeyler pişirmeme rağmen.
Tv konusunda biraz sıkıntılıymış ama. Sitelerden birinde denk gelmişti. Yorumlarda 75 inç tv 3 defa aynı sorundan değişime gönderdim. 4 üncü değişimde bir üst modeli geldi onda da aynı sorun var diyordu. En sonunda iade etmiş ürünü.

Tv konusunda biraz sıkıntılıymış ama. Sitelerden birinde denk gelmişti. Yorumlarda 75 inç tv 3 defa aynı sorundan değişime gönderdim. 4 üncü değişimde bir üst modeli geldi onda da aynı sorun var diyordu. En sonunda iade etmiş ürünü.
TV’de arçelik ve regal dışında bir markayı tercih etmedim hocam. TV konusunda gram bilgi sahibi değilim ne yazık ki. GNB 1589 B1 İ5 kullanmıştım parçaları günümüze kıyasla düşüktü ancak kaliteli bir üründü. Kullanmış olduğum tost makinesi büyük ihtimal ile bu. Şu an Grundig şirketinin ne halde olduğu veya nasıl ürün tasarladığı hakkında bir fikrim yok. Eskiden gayet güzel ürünler piyasaya sürüyorlardı.

IMG_3007.webp

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt