tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Gecen sene ben de Discord'da bir gruplasmada yer aliyordum, dunyanin en saçma olayi olabilir.
Kronik sosyal medya bagimlisi elemanlarin saçma ugraslari arada bir cimlere iyi geliyor arkadaslara denemelerini oneririm herhangi bir mecrada forum dahil 'begenme' veya 'begenmeme' emojisine basmak kimse icin bir şey ifade etmiyor ve hayatlarina etki etmiyor karsidaki kisi icin sizin gibi kronik online degillerse.
Kronik sosyal medya bagimlisi elemanlarin saçma ugraslari arada bir cimlere iyi geliyor arkadaslara denemelerini oneririm herhangi bir mecrada forum dahil 'begenme' veya 'begenmeme' emojisine basmak kimse icin bir şey ifade etmiyor ve hayatlarina etki etmiyor karsidaki kisi icin sizin gibi kronik online degillerse.
Kahkaha attim buna fetis gibi bir şey bu herhalde bundan ne gibi bir cikarlari var ki?Bu kısmı açayım, kendi ürünlerini tavsiye etmekten kastımız kendi sattıkları ürünler değil. Örneğin herhangi bir öneri konusunda başka üyelerin önerdiği ürünlere "beğenmedim" ifadesi bırakıp kendi yazdıkları ürünü aldırma çabası diyebiliriz.
Son düzenleyen: Moderatör: