Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

memcathzr

Uzman
Cihaz
İnfinix Note 11 Pro
Merhabalar. Benim İnfinix Note 11 Pro telefonum var. Yurt dışından getirtip IMEI atmıştım. Fakat şu an custom rom kullanmak istiyorum baktığımda ise cihazıma özel hiç custom rom yok o yüzden GSI rom kurmak istiyorum. IMEI gider mi diye şüpheleniyorum. Eğer IMEI giderse GSI ROM'a IMEI atılabilir mi? Herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi? Ve bir sorum daha var. GSİ ROM'a root atılabilir mi?

Çözüm
Merhaba. Benim Infinix Note 11 Pro telefonum var. Yurt dışından getirtip IMEI atmıştım. Fakat şu an Custom ROM kullanmak istiyorum baktığımda ise cihazıma özel hiç Custom ROM yok o yüzden GSI ROM kurmak istiyorum. IMEI gider mi diye şüpheleniyorum. Eğer IMEI giderse GSI ROM'a IMEI atılabilir mi? Herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi? Ve bir sorum daha var. GSI ROM'a root atılabilir mi?

Root falan hepsi yapılır. IMEI için EFS yedeği alın.
Merhaba. Benim Infinix Note 11 Pro telefonum var. Yurt dışından getirtip IMEI atmıştım. Fakat şu an Custom ROM kullanmak istiyorum baktığımda ise cihazıma özel hiç Custom ROM yok o yüzden GSI ROM kurmak istiyorum. IMEI gider mi diye şüpheleniyorum. Eğer IMEI giderse GSI ROM'a IMEI atılabilir mi? Herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi? Ve bir sorum daha var. GSI ROM'a root atılabilir mi?

Root falan hepsi yapılır. IMEI için EFS yedeği alın.

Çözüm