Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
İsrail
1726825932678.webp

Menyoo mod menü ve Rampage mod menü yüklü ve polis modu yüklü son gelen güncelleme ile beraber oyuna giremiyorum.

Ne güzel offline oynuyordum onu da bozdu rockstar. :D

Epic Games'e girip önce kısayol oluşturun ardından başlatma seçeneklerine -nobattleye yazın.

Ya da yukarıdaki arkadaşların anlattığı gibi yapın. Ben Epic kullanmadığımdan bilmiyorum.

BattlEye doğası gereği oyuna sonradan eklenen hiçbir eklenti veya mod dosyalarına izin vermeyecektir.
Yukarıda söylendiği gibi başlatma seçeneklerine "-nobattleye" yazarak bu programı devredışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Oyuna güncelleme geldiği için kurulu olan modlarınızın oyunun güncel sürümüyle uyumlu olduğundan emin olun. Bazı modlar hataya neden olabilir.

BattlEye doğası gereği oyuna sonradan eklenen hiçbir eklenti veya mod dosyalarına izin vermeyecektir.
Yukarıda söylendiği gibi başlatma seçeneklerine "-nobattleye" yazarak bu programı devredışı bırakmayı deneyebilirsiniz. Oyuna güncelleme geldiği için kurulu olan modlarınızın oyunun güncel sürümüyle uyumlu olduğundan emin olun. Bazı modlar hataya neden olabilir.

Bozmak 10 senede akıllarına gelmiş herhalde. Online kısmında dolusuyla hile varken hiçbir şekilde önlem almadılar. Aradan 9 sene geçti ve BattleEye eklemek akıllarına geldi.
Bu yüzden Linux uyumluluğu da gitti. NŞA, BattleEye Linux destekliyor. Ama geliştirici ekibin orayı tiklemesi lazım. Steam Deck'te en çok oynanan oyundu bu.