dostprime

Başarılı
Merhaba.
GTA 5 Enhanced versiyonunu bilgisayarıma indirdim ve kurdum. Oyunum orijinal olmasına rağmen ve bir ton para harcamama rağmen çalışıyor ama ekran gelmiyor. Delirmek üzereyim, bunu nasıl çözebilirim?

Oyun dosyalarını doğruladığınızı varsayıyorum. Diğer önerebileceklerim ise şunlar olur:
  1. En başta grafik sürücünüzün güncellemelerini kontrol edin veya DDU ile kaldırıp yeniden kurun.
  2. Oyuna ait dosya konumunu bulup .exe uzantılı dosyası için "Tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak" seçeneğini etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  3. Belgeler > Rockstar Games > GTA V Enhanced içinde settings.xml dosyası olması gerek, onu ne olur ne olmaz yedekleyin ve silin, daha sonra yeniden oyunu başlatmayı deneyin.
  4. Steam'den başlatma seçeneği olarak "-DX11" veya "-DX12" deneyin. Bunlar etki etmez ise "-windowed" veya "-borderless" ile de deneyin.

Oyun dosyalarını doğruladığınızı varsayıyorum. Diğer önerebileceklerim ise şunlar olur:
  1. En başta grafik sürücünüzün güncellemelerini kontrol edin veya DDU ile kaldırıp yeniden kurun.
  2. Oyuna ait dosya konumunu bulup .exe uzantılı dosyası için "tam ekran optimizasyonlarını devre dışı bırak" seçeneğini etkinleştirmeyi deneyebilirsiniz.
  3. Belgeler > Rockstar Games > GTA V enhanced içinde settings.xml dosyası olması gerek, onu ne olur ne olmaz yedekleyin ve silin, daha sonra yeniden oyunu başlatmayı deneyin.
  4. Steam'den başlatma seçeneği olarak "-DX11" veya "-DX12" deneyin. Bunlar etki etmez ise "-windowed" veya "-borderless" ile de deneyin.

Kardeşim dediğin her şeyi yaptım güvenebilirsin ama olmuyor.