Kardeşimle heist yapıyoruz, oyunun hep aynı yerinde oyun çöküyor. Çok iyi ilerlerken birden "ERR_GFX_STATE" hatası alıyorum. 3 kere baştan başladık, üçünde tam olarak aynı yerde çöktü. Sorunun kaynağı ne olabilir? Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.
GTA V Enhanced Edition oynarken oyun 15-20 dakika sonra “ERR_GFX_STATE” hatası veriyor. RTX 3060 kullanıyorum ve sorun genellikle DLSS + AMD Frame Generation açılınca oluyor. Her seferinde 15-20 dakika oynayınca bu hatayı alıyorum. Videoda son dakikaları izleyebilirsiniz. Oyun HDD'ye kurulu.
@Xbox 360E hocam, attığınız konuda yazanları uyguladım ve DDU ile temiz kurulum bile yaptım ancak tekrar aynı yerde oyun çöktü. 4 defa aynı soygunu yaptık, çok can sıkmaya başladı durum.
Ayarları değiştirmeyi denedim, FPS sabitlemeyi denedim, farklı ekran kartı sürümleri denedim. Rastgele olan bir durum değil, tamamen aynı yerde çöküyor oyun. Oyunu silip yüklemeyi de deneyeceğim ancak bundan mı kaynaklı olduğundan emin olmam lazım önce.
Kardeşimle heist yapıyoruz, oyunun hep aynı yerinde oyun çöküyor. Çok iyi ilerlerken birden "ERR_GFX_STATE" hatası alıyorum. 3 kere baştan başladık, üçünde tam olarak aynı yerde çöktü. Sorunun kaynağı ne olabilir? Oyunu Epic Games üzerinden oynuyorum.